Ο Αλέξης Τσίπρας άφησε ένα λουλούδι στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Ο Αλέξης Τσίπρας άφησε ένα λουλούδι στη μνήμη του Άλκη Καμπανού
Ο Αλέξης Τσίπρας Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

Το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ένα λουλούδι στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός, ο νεαρός φίλαθλος του Άρη, άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να παραβρεθεί στο σημείο και να αφήσει ένα λουλούδι την ημέρα που περιοδεύει στη Θεσσαλονίκη και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το δικαστήριο για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Σημειώνεται πως για “προσχεδιασμένη μέχρι το τέλος επίθεση με ανθρωποκτόνο δόλο σε βάρος όλων των θυμάτων” έκανε λόγο η εισαγγελέας, Κυριακής Κλιάμπα, στην πρότασή της για τους 12 κατηγορούμενους.

Ο Αλέξης Τσίπρας Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

«Επίκαιρο το αίτημα για μια κοινωνία στην οποία δεν θα έχει θέση η βία στα γήπεδα»

«Στη σημερινή μου περιοδεία, πέρασα από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου ‘Αλκη. Ένα χρόνο μετά παραμένει επίκαιρο το αίτημα για μια κοινωνία, στην οποία δεν θα έχει θέση η βία στα γήπεδα, στον αθλητισμό, ανάμεσα στα παιδιά μας», αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξης Τσίπρας.

Επισημαίνει ότι «έμελλε την ίδια περίπου ώρα της επίσκεψής μου, η αγόρευση της εισαγγελέως στη δίκη του ‘Αλκη Καμπανού να είναι ‘καταπέλτης’ για εκείνους που στέρησαν τόσο βίαια και απρόκλητα τη ζωή ενός νέου ανθρώπου».

Ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει ότι «όμως πέρα από τη δικαιοσύνη, είναι στο δικό μας χέρι να καταδικάζουμε καθημερινά, συμπεριφορές που προάγουν τον φανατισμό».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα