Η συζήτηση Τσίπρα με νέους στην Κοζάνη – Στο επίκεντρο το isyriza.gr

Η συζήτηση Τσίπρα με νέους στην Κοζάνη – Στο επίκεντρο το isyriza.gr

Τι ειπώθηκε στις συζητήσεις που είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας με νέους ανθρώπους σε μπαρ στην Κοζάνη.

Με κουβέντα με νέους ανθρώπους έκλεισε την πρώτη ημέρα της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Η σχετική ενημέρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής: “Ευδιάθετος και χαλαρός, αν και μετά από μία ημέρα με δύο πολύωρες συνελεύσεις – «ανακρίσεις» από τους πολίτες για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και το δημοκρατικό κάλεσμα ένταξης σε αυτόν, και μία ωριαία συνέντευξη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έκλεισε την πρώτη μέρα της περιοδείας στην Δυτική Μακεδονία με ποτό παρέα με νέους.

Πλήθος νεολαίων, μαθητές, φοιτητές αλλά και μεγαλύτεροι «νέοι» βρέθηκαν στο μπαρ στο κέντρο της πλατείας της Κοζάνης, στο οποίο ήπιαν ποτό, έβγαλαν δεκάδες «selfies» και συζήτησαν σε χαλαρή διάθεση με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Στο επίκεντρο των συζητήσεων εκτός από το εγχείρημα του isyriza.gr και το ρόλο που οφείλει να διαδραματίσει η νέα γενιά στη διεύρυνση του κόμματος και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων, βρέθηκαν προφανώς και οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με τις επεμβάσεις της ΕΛ.ΑΣ και τις απρόκλητες επιθέσεις με χημικά κατά φοιτητών στα πανεπιστήμια, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που στηλίτευσαν την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξουν τα 37 νέα πανεπιστημιακά τμήματα. 

Πολλοί ήταν και οι φοιτητές που στις κουβέντες τους με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την αγωνία τους για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία μέσα στο αρνητικό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο φαίνεται να διαμορφώνεται με τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα