Ο Γ.Παπανδρέου επανεξελέγη πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς

Meeting between the the president PASOK, Fofi Gennimat and the leader of Democrats Socialists Movement (KIDISO) George Papandreou, in Athens, on  Jan. 12, 2017 /               ,  ,  12 , 2017
Meeting between the the president PASOK, Fofi Gennimat and the leader of Democrats Socialists Movement (KIDISO) George Papandreou, in Athens, on Jan. 12, 2017 / , , 12 , 2017 SOOC

Τι δήλωσε ο ίδιος μετά την επανεκλογή του από την Κολομβία όπου διεξάγεται το συνέδριο της Οργάνωσης

Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς επανεξελέγη ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, με την ομόφωνη στήριξη του Συνεδρίου της Οργάνωσης, που διεξάγεται στην Κολομβία.

«Η εμπιστοσύνη με την οποία με τιμήσατε, όλα τα μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είναι μια ευθύνη που θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Γιώργος Παπανδρέου εξελέγη για πρώτη φορά στο Ανώτατο αξίωμα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για πρώτη φορά το 2006. Πρόκειται για μια διεθνή οργάνωση στην οποία συμμετέχουν σοσιαλιστικά, εργατικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα από ολόκληρο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1951 ως συνέχεια της Διεθνούς των Εργατικών και Σοσιαλιστικών Κομμάτων, η οποία αποτελούσε μετεξέλιξη της Β΄ Διεθνούς που υπήρχε από το 1889 και είχε σημαντική διεθνή πολιτική δράση μέχρι τα χρόνια του μεσοπολέμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιώργος Παπανδρέου
SHARE:

24Media Network