Ο γαλάζιος νέος πρόεδρος του ΤΕΕ και τα σχόλια Παπαμιμίκου με εσωκομματικούς αποδέκτες

ΖΑΠΠΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΝ ΜΚΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ
Ο Γιώργος Στασινός νέος πρόεδρος του ΤΕΕ EUROKINISSI

Την ανάδειξη του 39χρονου από τη "Βουλή των μηχανικών" αναδεικνύει η Ν.Δ, με το γραμματέα να στέλνει μηνύματα κατά όσων στελεχών επιμένουν στην τήρηση μίας αυστηρής γαλάζιας επετηρίδας

Την ανάδειξη του Γιώργου Στασινού στη θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, από τα μέλη της κεντρικής Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, της λεγόμενης και «Βουλής των Μηχανικών», κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, αναδεικνύει η Νέα Δημοκρατία ως ένα θετικό πολιτικό μήνυμα από ένα βασικό επαγγελματικό κλάδο.

Η εκλογή του 39χρονου κ.Στασινού όμως αποτέλεσε αφορμή και για μηνύματα προς εσωκομματικούς αποδέκτες από το γραμματέα της Ν.Δ Ανδρέα Παπαμιμίκου. Και συγκεκριμένα μηνύματα κατά όσων γαλάζιων στελεχών επιμένουν στην τήρηση μίας αυστηρής γαλάζιας επετηρίδας, χωρίς να δίνουν ευκαιρίες στους νεότερους, με αποτέλεσμα η νέα γενιά του κόμματος να διαμαρτύρεται για ιδιοκτησιακές λογικές.

Ο κ.Παπαμιμίκος έγραψε ειδικότερα στο facebook το εξής σχόλιο: “Όσο και αν το θέλουν κάποιοι να παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους αλλά και να υπονομεύουν οτιδήποτε φρέσκο, όταν είσαι νέος, ικανός και δουλεύεις σκληρά στο τέλος πάντα πετυχαίνεις. Συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό”.

Ο νέος πρόεδρος του ΤΕΕ εξελέγη στη δεύτερη ψηφοφορία με 66 ψήφους σε σύνολο 146 εκλεκτόρων. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι σύμβουλος δημοσίων οργανισμών, επιχειρησιακών προγραμμάτων ΟΤΑ και επιχειρήσεων για την απορρόφηση Ευρωπαϊκών Κονδυλίων, μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ και πρόεδρος της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (ΔΚΜ Ανανέωση- Πρωτοπορία). Εχει διατελέσει πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (2004-2010), μέλος του ΔΣ της ΟΣΕ ΑΕ (2009), μέλος των οργάνων της ΟΝΝΕΔ (1998- 2004) και πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (2012-2014).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network