Ο γαμπρός του Τραμπ αρνείται ότι συνεργάστηκε με τη Ρωσία

Ο γαμπρός του Τραμπ αρνείται ότι συνεργάστηκε με τη Ρωσία
White House senior adviser Jared Kushner, center, arrives for the opening of the U.S.-China Comprehensive Economic Dialogue, Wednesday, July 19, 2017, at the Treasury Department in Washington. (AP Photo/Jacquelyn Martin) AP

"Δεν είχα ανάρμοστες επαφές. Δεν εξαρτιόμουν από ρωσικά κεφάλαια", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός και στενός σύμβουλος του Τραμπ

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός και στενός σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, παραδέχθηκε σήμερα ότι συναντήθηκε με Ρώσους σε τέσσερις περιπτώσεις στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ, αλλά διέψευσε ότι συνέργησε με οποιονδήποτε τρόπο με τη ρωσική πλευρά προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές ο πεθερός του.

Σε ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από τα αμερικανικά μμε μερικές ώρες πριν από την ακρόασή του από την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, ο Κούσνερ είπε πως οι επαφές του με τον ρώσο πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον Σεργκέι Κίσλιακ και άλλους ρώσους αξιωματούχους ήταν μέρος των κανονικών καθηκόντων του, καθώς ήταν υπεύθυνος για τις σχέσεις με ξένες κυβερνήσεις στο επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ.

«Δεν συνέργησα, ούτε γνωρίζω οποιονδήποτε άλλον στην προεκλογική εκστρατεία που να συνέργησε, με οποιαδήποτε ξένη κυβέρνηση», ανέφερε ο Κούσνερ.

«Δεν είχα ανάρμοστες επαφές. Δεν εξαρτιόμουν από ρωσικά κεφάλαια για να χρηματοδοτήσω τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες στον ιδιωτικό τομέα», είπε ο γαμπρός του αμερικανού προέδρου.

πηγή φωτογραφίας:  ΑP/ Jacquelyn Martin            

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα