Ο Κ. Μητσοτάκης προτιμά Λίβερπουλ, Πλατινί και Τζόρνταν

Ο Κ. Μητσοτάκης προτιμά Λίβερπουλ, Πλατινί και Τζόρνταν
O Κυριάκος Μητσοτάκης με το διευθυντή του Sport24 Radio 103,3 Παντελή Διαμαντόπουλο

Οι αθλητικές προτιμήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως αυτές διαφάνηκαν στη συνέντευξη που έδωσε στον Sport24 Radio 103,3.

Παρά το γεγονός ότι έχει φωτογραφηθεί να παίζει ποδόσφαιρο φορώντας φανέλα της Τότεναμ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι η καρδιά του χτυπά για τη Λίβερπουλ.

Οπως τόνισε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport24 Radio 103,3 “είμαι κατά των ίσων αποστάσεων και μεταξύ Λίβερπουλ και Τότεναμ επιλέγω Λίβερπουλ”. Τουτέστιν στον τελικό της Μαδρίτης επιλέγει τους Reds.

Αφού, εν συνεχεία, τόνισε ότι το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα είναι ο Μισέλ Πλατινί, ο κ. Μητσοτάκη μίλησε για το αγαπημένο του σπορ, που δεν είναι άλλο από το μπάσκετ: “Μου αρέσει να σουτάρω. Αναγνωρίζοντας πλέον την ηλικία μου πρέπει να παίζω πιο έξυπνα. Η ομορφιά αυτών των ερασιτεχνικών παιχνιδιών είναι το τι θα ειπωθεί πριν, τι θα συζητηθεί μετά. Έχουμε γκρουπάκια και συζητάμε για όλα. Όταν παίζω, το κινητό μου δεν το έχω πάνω μου και η εντολή είναι πως για να με διακόψει κάποιος θα πρέπει να έχει γίνει κάτι σημαντικό”.

Εξήγησε επίσης για το τι θα έκανε αν έπαιζαν την ίδια στιγμή Στέφανος Τσίτσιπας και Γιάννης Αντετοκούνπο: “Θα χώριζα την οθόνη. Τον Στέφανο τον έχω γνωρίσει. Έχει ψυχική δύναμη. Μπορεί να γίνει το Νο1 στον κόσμο. Αυτός και ο Γιάννης έχουν βρει τη λεπτή γραμμή της φιλοδοξίας να γίνεις ο καλύτερος, με την αλαζονεία. Τα δύο αυτά παιδιά δεν έχουν αλαζονεία, δεν έχουν έπαρση. Εκπροσωπούν επάξια την πατρίδα. Ο Τσιτσιπάς θα δώσει την δυνατότητα σε νέα παιδιά να ασχοληθούν με το τένις. Δεν είναι μόνο ο Τσιτσιπάς. Είναι και η Σάκκαρη”.

Τέλος, ανέλυσε και τις προτιμήσεις του στους παλιούς μπασκετικούς σταρ: “Εμείς μεγαλώσαμε με τον Γκάλη. Ο Γκάλης ήταν το ίνδαλμα μας. Εγώ επειδή ήμουν στην Αμερική θα πω και τον Τζόρνταν. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με κανέναν. Ο ΛεΜπρόν είναι τεράστιος παίκτης, αλλά σαν τον Τζόρνταν δεν έχει περάσει κανένας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα