Ο Κασσελάκης αδειάζει τον Πολάκη

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης
Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποχρεώθηκε να πάρει αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη ύστερα από την ενέργειά του να επιτεθεί με ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον γελοιογράφου.

Νέα κρίση στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Σαφείς αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη και την ενέργειά του να κάνει ανάρτηση με ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον γελοιογράφου πήρε, την Τρίτη, η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Επ’ ουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση απαντώντας στον Παύλο Μαρινάκη, με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

«Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως “εγκληματική οργάνωση” δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλά της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Θυμίζουμε ότι ο Παύλος Πολάκης είχε αντιδράσει σε σκίτσο του σκιτσογράφου της Καθημερινής, Ηλία Μακρή, κάνοντας λόγο για «βοθρολύματα της “γελοιογραφίας”». «Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε ποστάρισμά του.

Το γεγονός αυτό δεν άφησε να πέσει κάτω το κυβερνητικό στρατόπεδο, το οποίο μέσω του Παύλου Μαρινάκη τόνισε τα εξής: Ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική του, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη, για μια ακόμα φορά, σε προγραφές, αυτή τη φορά σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, επειδή ενοχλήθηκε από το σκίτσο του.

Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω Βουλευτή.

Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή”.

Η όλη εξέλιξη “έγραψε” ένα ακόμη κεφάλαιο στο βιβλίο των σχέσεων του κ. Πολάκη με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Είχαν προηγηθεί σχόλια του βουλευτή Χανίων για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και το γεγονός της μη αποδοχής του από πολίτες που ζουν στα 300μ υψόμετρο κτλ.

Ο κ. Πολάκης, πάντως, έδωσε το “παρών” στη συνεδρίαση των Σπετσών το Σαββατοκύριακο που μάς πέρασε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα