Ο Κασσελάκης αναζήτησε τη “φέτα Μητσοτάκη” αλλά ήταν “σε έλλειψη”

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης INTIME NEWS

Με νέο βίντεο στα social media επανήλθε ο Στέφανος Κασσελάκης στο ζήτημα της τιμής της φέτας. Τι ανέφερε.

Η σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ γύρω από την τιμή της φέτας συνεχίζεται, με τον Στέφανο Κασσελάκη να επισκέπτεται σήμερα διάφορα σούπερ μάρκετ αναζητώντας φέτα αξίας 6,28 ευρώ το κιλό.

Υπενθυμίζεται ότι χτες, Παρασκευή (24/5), ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής με θέμα την ακρίβεια, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η φέτα κοστίζει 6,28 ευρώ το κιλό, προκαλώντας την αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Σήμερα, Σάββατο (25/5), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ανάρτησή του στα social media, αναζήτησε τη “φέτα Μητσοτάκη”, αλλά ήταν “σε έλλειψη”, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, καθώς οι τιμές κυμαίνονταν από 9 έως 12,90 ευρώ το κιλό.

“Πήγα σε τρία σουπερμάρκετ να αγοράσω τη “φέτα Μητσοτάκη” των 6,28 ευρώ, αλλά είναι σε έλλειψη. Έλλειψη ειλικρίνειας και σεβασμού προς εσάς”, έγραψε.

Η απάντηση Π. Μαρινάκη

Σε συνέχεια της χθεσινής του απάντησης, ο Παύλος Μαρινάκης με μια νέα ανάρτησή του απάντησε στον κ. Κασσελάκη, παραθέτοντας μάλιστα και απόσπασμα από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή ισχυριζόμενος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουδέποτε μίλησε για «το κιλό».

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως “αν κανείς υπολογίσει την τιμή του κιλού από τα στοιχεία που προσκόμισε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή, θα δει πως τα προϊόντα που κοιτούσε ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ακόμα φθηνότερα”.

«Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Προσπαθούμε να μειώσουμε τις συνέπειές του με σοβαρές κινήσεις. Αύξηση των εισοδημάτων, πολλά και αυστηρά πρόστιμα και βέβαια στοχευμένες παρεμβάσεις», ανέφερε κλείνοντας ο Παύλος Μαρινάκης.

@pavlos_marinakis Πάμε να δούμε μαζί τι σημαίνει πολιτικός απατεώνας. Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Το τελευταίο που χρειάζονται οι πολίτες, είναι πολιτική εξαπάτηση. ♬ πρωτότυπος ήχος – Pavlos Marinakis

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα