Ο Κασσελάκης στελεχώνει το επιτελείο του – Ο Γ. Τσίπρας διευθυντής της ΚΟ

Διαβάζεται σε 2'
Ο Κασσελάκης στελεχώνει το επιτελείο του – Ο Γ. Τσίπρας διευθυντής της ΚΟ

Ο Γιώργος Τσίπρας θα είναι ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη. Ποια τα άλλα πρόσωπα.

Μετά την εκλογική του επικράτηση, επόμενο βήμα για τον Στέφανου Κασσελάκη είναι η στελέχωση του επιτελείου του.

Έτσι, από το απόγευμα της Δευτέρας, με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης.

Παράλληλα, η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Δευτέρας, ο νέος πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του τελευταίου στη Βουλή.

Οι δύο άνδρες, ντυμένοι και οι δύο με λευκά πουκάμισα, πραγματοποίησαν έτσι την πρώτη επαφή τους μετά την εκλογική νίκη του Στέφανου Κασσελάκη την Κυριακή.

Στην έναρξη της συνάντησης ο κ. Τσίπρας τόνισε: Θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια και από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος γιατί θα σου χρειαστεί. Να χαρείς αυτές τις ημέρες δίχως ενοχές. Οι χαρές στην πολιτική δεν είναι πολλές σε αντίθεση με τις δυσκολίες.

Εν συνεχεία θα αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες και πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και με συντροφικότητα. Από τις χθεσινές σου δηλώσεις κρατώ αυτό που είπες ότι στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος αλλά και ο δεύτερος είναι πρώτος. Δεν είναι όπως στο ΝΒΑ”.

Ο κ. Κασσελάκης από την πλευρά του συμφώνησε: “Έτσι είναι στους πολέμους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα. Στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα