Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη στη Βουλή: “Να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα”

Διαβάζεται σε 2'
Συνάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με τον πρώην πρωθυπουργό και επί 15 χρόνια πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.
Συνάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με τον πρώην πρωθυπουργό και επί 15 χρόνια πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI) EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί η συνάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή.

Συνάντηση με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη είχε τη Δευτέρα το πρωί στο γραφείο του στη Βουλή (και όχι στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου) ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Eurokinissi

Οι δύο άνδρες, ντυμένοι και οι δύο με λευκά πουκάμισα, πραγματοποίησαν έτσι την πρώτη επαφή τους μετά την εκλογική νίκη του Στέφανου Κασσελάκη την Κυριακή.

Στην έναρξη της συνάντησης ο κ. Τσίπρας τόνισε: Θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια και από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος γιατί θα σου χρειαστεί. Να χαρείς αυτές τις ημέρες δίχως ενοχές. Οι χαρές στην πολιτική δεν είναι πολλές σε αντίθεση με τις δυσκολίες.

Εν συνεχεία θα αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες και πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και με συντροφικότητα. Από τις χθεσινές σου δηλώσεις κρατώ αυτό που είπες ότι στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος αλλά και ο δεύτερος είναι πρώτος. Δεν είναι όπως στο ΝΒΑ”.

Ο κ. Κασσελάκης από την πλευρά του συμφώνησε: “Έτσι είναι στους πολέμους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα. Στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος”.

Δείτε τη στιχομυθία

Μεά το πέρας της συνάντησης ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: “Ο Αλέξης Τσίπρας είναι κοινή συνισταμένη όλων των μελών, όλων των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Τον τιμώ, είμαι εδώ πέρα για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα