Ο Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε τους δύο Έλληνες: Η ΕΕ ζητά την άμεση απελευθέρωση τους

Ο Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε τους δύο Έλληνες: Η ΕΕ ζητά την άμεση απελευθέρωση τους
Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης Eurokinissi

"Φύλαγαν ευρωπαϊκά σύνορα. Είναι Ευρωπαίοι πολίτες", τόνισε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ μετά την επίσκεψη του στις φυλακές Ανδριανούπολης. Αφιέρωσε στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μία μαντινάδα

Μία μαντινάδα αφιέρωσε στους  δύο Έλληνες αξιωματικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη τους οποίους επισκέφθηκε στις φυλακές Ανδριανούπολης ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης.

“Ο άντρας που ‘χει με Αρχές,  όμορφες μεγαλώσει,  τίποτα στον κόσμο, δεν μπορεί,  να τονε ταπεινώσει”, ήταν η άκρως συμβολική μαντινάδα.

“Μετέφερα στους δυο Έλληνες αξιωματικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, την απεριόριστη αγάπη ενός ολόκληρου Έθνους. Τους μετέφερα, την αμέριστη συμπαράσταση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που με το Ψήφισμά του ζητά, με ομοφωνία όλων των πολιτικών του δυνάμεων, την άμεση απελευθέρωσή τους”, δήλωσε στη συνέχεια ο κ.Κεφαλογιάννης.

“Η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, είναι ζήτημα πρώτης Εθνικής αλλά και Ευρωπαϊκής προτεραιότητας. Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης φύλαγαν Ευρωπαϊκά Σύνορα. Είναι Ευρωπαίοι Πολίτες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ζητά  την άμεση απελευθέρωσή τους” πρόσθεσε αναδεικνύοντας την ευρωπαϊκή διάσταση του θέματος.

Ο κ.Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος από τις 22 Μαρτίου, στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ, πρώτος, είχε θέσει το θέμα της άμεσης απελευθέρωσης των δυο Ελλήνων αξιωματικών και ο οπίοος νωρίτερα είχε κάνει δηλώσεις από την Αλεξανδρούπολη καλώντας την Τουρκία να δώσει τέλος στην παράνομη κράτηση των δύο Ελλήνων. 

“Στον Άγγελο και στον Δημήτρη όλοι βλέπουμε τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Με αγωνία περιμένουμε την άμεση απελευθέρωση τους. Την επιστροφή στα σπίτια τους. Στους δικούς τους ανθρώπους”, κατέληξε ο κ.Κεφαλογιάννης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα