Ο Κώστας Καραμανλής στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Ο πρώην πρωθυπουργός στα ελληνοτουρκικά σύνορα
Ο πρώην πρωθυπουργός στα ελληνοτουρκικά σύνορα EVROS-NEWS.GR

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ελάχιστα μέτρα από την Τουρκία, βρέθηκε χθες το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός, που πραγματοποίησε επίσκεψη στο χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου και Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χάρη Θεοχαρίδη, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής βρέθηκε μαζί με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς της 16ης Μεραρχίας Πεζικού πάνω στην σιδηροδρομική γέφυρα που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία.

O Κώστας Καραμανλής στον Έβρο
O Κώστας Καραμανλής στον Έβρο EVROS-NEWS.GR

Ο πρώην Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον κ. Δημοσχάκη και τους στρατιωτικούς, ενώ έγινε και αναφορά στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στον Έβρο και μάλιστα η περιοχή που ο ίδιος βρισκόταν, αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα σημεία εισόδου όσων έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα.

ADVERTISING

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Φυλάκιο ΓΕΦΥΡΑ που είναι υπεύθυνο για τον στρατιωτικό έλεγχο της περιοχής, συζήτησε με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες, τους έδωσε συγχαρητήρια για την δύσκολη αποστολή που επιτελούν και τους ευχαρίστησε γι’ αυτό. Σε πολύ φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα άκουσε και τους ίδιους και ζήτησε να μάθει πως περνούν εκεί.

Συνομιλώντας με κατοίκους της περιοχής
Συνομιλώντας με κατοίκους της περιοχής EVROS-NEWS.GR

Πριν φτάσει στο Πύθιο, πέρασε από το χωριό Ισαάκιο Διδυμοτείχου, ιδιαίτερη πατρίδα του βουλευτή Αναστάσιου Δημοσχάκη όπου και κάθισε στο καφενείο του χωριού για καφέ και κουβέντα με τους κατοίκους.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, επέλεξε να διανυκτερεύσει την Πέμπτη και την Παρασκευή στο χωριό Λευκίμμη, όπου έκανε και βόλτα στο καφενείο του χωριού όπου χαιρέτισε τους κατοίκους συζητώντας μαζί τους.

Με σπορ ντύσιμο αυτή την φορά, καλοκαιρινό με μπλουζάκι και γιλέκο, ξεναγήθηκε τόσο στο Απολιθωμένο Δάσος της Λευκίμμης, στο οποίο υπάρχουν κορμοί δέντρων ακόμα και 40.000.000 ετών και είναι το δάσος με τα παλαιότερα χρονικά ευρήματα.

Πηγή: 

evros-news.gr

SHARE:

24Media Network