Ο Λιάπης κάνει τον Κινέζο στη Μαλαισία: Εθεάθη με αιθέρια ύπαρξη να απολαμβάνει πικάντικους μεζέδες

Ο Λιάπης κάνει τον Κινέζο στη Μαλαισία: Εθεάθη με αιθέρια ύπαρξη να απολαμβάνει πικάντικους μεζέδες

Επ' αυτοφώρω να καλοπερνά στη Κουάλα Λουμπούρ με αιθέρια ύπαρξη "πιάστηκε" ο Μιχάλης Λιάπης (Pics)

“Κακοπερνάει” στη Μαλαισία ο συνταξιούχος και πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί το ανασφάλιστο πολυτελές τζιπ του με πλαστές πινακίδες.

Όπως αποκαλύπτει η Real news, o φακός της εφημερίδας τον έπιασε στα πράσα με αιθέρια ύπαρξη να απολαμβάνει το φαγητό του στην κινεζική συνοικία της Κουάλα Λουμπούρ.

Ο κ. Λιάπης απολαμβάνει πικάντικους μεζέδες και δεν φαίνεται καθόλου στεναχωρημένος όπως τον περιέγραφαν συνομιλητές του.

φωτογραφία από δημοσίευμα της Real news

 

Οι εικόνες είναι από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όπου φαίνεται να χαλαρώνει και να περνά καλά.

Ο κ. Λιάπης πέρασε τη φυσούνα για την πτήση 204 της Quatar Airways το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Προσπάθησε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα, πότε έχοντας το κινητό συνέχεια στο αφτί, πότε περπατώντας μέχρι το desk των αεροσυνοδών και άλλοτε παρακολουθώντας από την τζαμαρία τις απογειώσεις των Airbus.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι η εποχή που κορυφώνεται η τουριστική κίνηση στην Ασία, με τη θερμοκρασία να αγγίζει λίγο πάνω από τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα τα εορταστικά πακέτα για τη Μαλαισία κοστίζουν από περίπου 1.349 ευρώ έως 2.100 ευρώ για οκτώ έως έντεκα μέρες, αρκετός χρόνος για να ξεχάσει το δικαστήριο που τον περιμένει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα