Ο Μητσοτάκης στο πλευρό των ελεύθερων επαγγελματιών για το ασφαλιστικό

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για πρώτη φορά μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για πρώτη φορά μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

"Η κυβέρνηση τιμωρεί την εργασία", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΣΑ Βασίλη Αλεξανδρή

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΣΑ Βασίλη Αλεξανδρή είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Αλεξανδρής ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για το σχέδιο νόμου του υπουργού Εργασίας για τις ασφαλιστικές εισφορές.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις αμέσως μετά τη συνάντηση κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τσακίζει τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους νέους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους. «Τιμωρεί δηλαδή την εργασία που τόση ανάγκη έχει η ελληνική οικονομία για να πάρει και πάλι μπρος. Κάθε μέρα όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται πόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Η συνάντηση και οι δηλώσεις γίνονται την ώρα που το Μαξίμου τον κατηγορεί ως νεοφιλελεύθερο που ζητά περικοπή συντάξεων και στον απόηχο της ογκώδους συγκέντρωσης των αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων, που διαμαρτύρονται καθώς με τα νέα μέτρα τους απομένει μόνο το 16% του μηνιαίου εισοδήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network