Ο Παπαθεοδώρου του ΚΙΝΑΛ ζητά την παραίτηση της Ξεπαπαδέα

Ο Παπαθεοδώρου του ΚΙΝΑΛ ζητά την παραίτηση της Ξεπαπαδέα
Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου στη Βουλή Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ εκτιμά ότι το γεγονός ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Καλογήρου δεν έχει ακόμα ζητήσει την παραίτηση της Αν. Ξεπαπαδέα «αποδεικνύει ότι αυτή η διαπλεκόμενη σχέση αγγίζει τους πολιτικούς προστάτες του Αρτεμίου και του Πετσίτη στο Μέγαρο Μαξίμου».

Την παραίτηση της γενικής  γραμματέα καταπολέμησης της διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα ζητά με ερώτησή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Θόδωρος Παπαθεοδώρου επικαλούμενος τις αποκαλύψεις για «διαπλεκόμενες» σχέσεις της με τον Αρτέμη Αρτεμίου.

Ο Θ. Παπαθεοδώρου σημείωσε ότι «η διαπλοκή στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι πλέον αποδεδειγμένη» εκτιμώντας ότι το γεγονός ότι ο Μιχάλης Καλογήρου δεν έχει ακόμα ζητήσει την παραίτηση της Αν. Ξεπαπαδέα «αποδεικνύει ότι αυτή η διαπλεκόμενη σχέση αγγίζει τους πολιτικούς προστάτες του Αρτεμίου και του Πετσίτη στο Μέγαρο Μαξίμου».

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι η Αν. Ξεπαπαδέα ήταν πληρεξούσιος δικηγόρος του Αρτ. Αρτεμίου ενώ ταυτόχρονα ήταν διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ειδική συνεργάτης του και στη συνέχεια γενική γραμματέας καταπολέμησης της διαφθοράς.

«Επομένως, η πολιτική ιδιότητά της και οι θέσεις που κατείχε στο υπουργείο Δικαιοσύνης διαπλέκονταν απολύτως με την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητάς της, ιδιαίτερα σε υποθέσεις στις οποίες θα όφειλε να ελέγξει για διαφθορά πρόσωπα όπως ο εντολέας της κ. Αρτεμίου και ο κ. Μ. Πετσίτης» υπογράμμισε ο Θ. Παπαθεοδώρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα