Ο Σημίτης ομιλητής στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Celebratory event for the 40th anniversary of the founding of the Panhellenic Socialist Movement 
 /     40
Celebratory event for the 40th anniversary of the founding of the Panhellenic Socialist Movement / 40 PALEOLOGOS NICK / SOOC

Ομιλία στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από τον Κώστα Σημίτη. Το συνέδριο θα είναι ανοιχτό σε όλα τα κόμματα, τους φορείς και τα στελέχη του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου

Συνέδριο διεξάγει η Δημοκρατική Συμπαράταξη από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου σε μια προσπάθεια να "τονώσει" το κοινό της και να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα της. Στόχος, η δημοσκοπική άνοδος εν όψει επερχόμενων εκλογών, όποτε κι αν γίνουν αυτές.

Ομιλητής στο συνέδριο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.

Το συνέδριο θα εγκρίνει τις αρχές λειτουργίας της Συμπαράταξης και θα δώσει "το στίγμα των νέων επιλογών του χώρου της κεντροαριστεράς για την προοδευτική διακυβέρνηση". Όπως επισημάνθηκε από τα στελέχη της οργανωτικής επιτροπής το συνέδριο θα είναι ανοιχτό σε όλα τα κόμματα, τους φορείς και τα στελέχη του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου.

Οι σύνεδροι θα είναι κατά 50% θεσμικοί εκπρόσωποι των κομμάτων και φορέων της ΔΗΣΥ και κατά 50% αιρετοί από τους πολίτες στα Μαζικά Κινήματα, στις Επαγγελματικές Οργανώσεις, στην Αυτοδιοίκηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Εμείς εκφράζουμε την κεντροαριστερά, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ

SHARE: