Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους Εργατικούς και τον Κόρμπιν

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους Εργατικούς και τον Κόρμπιν
Britain's Labour Party leader Jeremy Corbyn delivers a speech where he outlined his party's industrial strategy to deliver jobs and strengthen the economy while on general election campaign trail in York northern England Friday June 2, 2017. (Anna Gowthorpe/PA via AP) AP

Ολόπλευρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας για τις αυριανές εκλογές

Διαφορετική πορεία για τη Μεγάλη Βρετανία και τέλος στο δόγμα της λιτότητας και το κλίμα ξενοφοβίας και εθνικισμού “βλέπει” ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση νίκης των Εργατικών στις αυριανές εκλογές της Βρετανίας.

Το κυβερνών κόμμα με ανακοίνωση του γνωστοποιεί πως στηρίζει “ολόπλευρα” το κόμμα των Εργατικών.

“Η εκλογική αναμέτρηση στο Ηνωμένο Βασίλειο την προσεχή Πέμπτη είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον της Ευρώπης. Με επικεφαλής τον Τζέρεμυ Κόρμπιν, το Εργατικό Κόμμα διεξάγει έναν πολύτιμο αγώνα που έχει ως βασικούς άξονες την υπεράσπιση του κράτους πρόνοιας, την προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων και την ανάπτυξη με γνώμονα τον άνθρωπο και όχι τα συμφέροντα των αγορών”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Το ενδεχόμενο της εκλογικής επικράτησης του Εργατικού Κόμματος θα σημάνει μια νέα πορεία για τη Μ. Βρετανία, που θα βάλει τέλος στο δόγμα της λιτότητας και στο κλίμα της ξενοφοβίας και του εθνικισμού που επιχειρούν να επιβάλλουν οι Συντηρητικοί μετά την απόφαση για το Μπρέξιτ”, προσθέτει.

“Στηρίζουμε ολόπλευρα το Εργατικό Κόμμα. Το στοίχημα για μια δημοκρατική και κοινωνική Ευρώπη παραμένει ανοιχτό”, καταλήγει το κυβερνών κόμμα.

Φωτογραφία: Anna Gowthorpe/PA via AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα