Ο Τάσος Αβραντίνης και ο Θάνος Πλεύρης στο NEWS 247

Ο Τάσος Αβραντίνης και ο Θάνος Πλεύρης στο NEWS 247

Το NEWS 247 φιλοξενεί σήμερα στις 12:00 σε διαδραστικό video chat τον υποψήφιο του συνδυασμού Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών, Τάσο Αβραντίνη, και στις 13:00 τον υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ στην περιφέρεια της Α' Αθηνών Θάνο Πλεύρη. Μπείτε στη συζήτηση και στείλτε τις δικές σας ερωτήσεις

Ενόψει των φετινών κρίσιμων εκλογών τo NEWS 247 συνεχίζει να ανοίγει την επικοινωνία τόσο με πολιτικά πρόσωπα όσο και με το αναγνωστικό κοινό του.

Σε αυτό το πλαίσιο σήμερα το NEWS 247 φιλοξενεί στις 12:00 σε διαδραστικό video chat τον υποψήφιο του συνδυασμού Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών, Τάσο Αβραντίνη, και στις 13:00 τον υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ στην περιφέρεια της Α' Αθηνών Θάνο Πλεύρη, οι οποίοι θα συζητήσουν ζωντανά με το αναγνωστικό κοινό, απαντώντας στις ερωτήσεις του.

Συντονιστείτε στο NEWS 247 και μπείτε στη live συζήτηση στέλνοντας τις δικές σας ερωτήσεις.

Το NEWS 247 χρησιμοποιεί στο Twitter για τον Τάσο Αβραντίνη το hashtag #avrantinis, και για τον Θάνο Πλεύρη το #plevris , μέσω των οποίων μπορείτε επίσης να στέλνετε ερωτήσεις.

Η κ. Έλενα Κουντουρά που ήταν να μας επισκεφτεί στις 14:00 λόγω κάποιου προβλήματος δε θα μπορέσει να έρθει τελικά. Στη θέση της θα έρθει ο Νίκος Μαρκάτος, τέως Πρύτανης ΕΜΠ και υποψήφιος βουλευτής Α' Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας και μέσω Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #markatos

SHARE:

24Media Network