Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος νέος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

ΑΘΗΝΑ- 4ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ.// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο  ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΘΑΝΑΣΗ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ- 4ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ.// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΘΑΝΑΣΗ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος εξελέγη νέος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διαδεχόμενος τον Φώτη Κουβέλη. Ο 36χρονος πρώην γραμματέας του κόμματος εξέλεξη πριν από λίγο με 312 ψήφους, έναντι 246 της συνυποψήφιάς του Μαρίας Γιαννάκάκη, σε σύνολο 590 που ψήφισαν, δηλαδή με ποσοστό 53%, συμπεριλαμβανομένων των άκυρων και των λευκών.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ευχαρίστησε τους συνέδρους για την εκλογή του, μίλησε για επιλογή ανανέωσης και επανεκκίνησης της ΔΗΜΑΡ σε προοδευτικές πολιτικές. Διαβεβαίωσε επίσης ότι θα λειτουργήσει συλλογικά και πως το κόμμα δεν είναι δεδομένο για κανέναν, θα διατηρήσει την αυτονομία του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συζητήσει προτάσεις και προοπτικές συνεργασίας για διέξοδο της χώρας από την κρίση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε στον νέο πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον συνεχάρη για την εκλογή του στην προεδρία του κόμματός του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά
SHARE:

24Media Network