Ο Βαρουφάκης διαψεύδει στο Twitter αυτό που δηλώνει ο ίδιος on camera. Δείτε το βίντεο

Ο Βαρουφάκης διαψεύδει στο Twitter αυτό που δηλώνει ο ίδιος on camera. Δείτε το βίντεο
Eurokinissi

Δριμεία επίθεση στα "τοξικά" ΜΜΕ εξαπέλυσε μέσω Twitter ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, διαψεύδοντας τη δήλωσή του περί συμφωνίας εντός 24 ωρών, η οποία όμως είναι καταγεγραμμένη σε βίντεο του CNBC

Στην αντεπίθεση επιχείρησε να περάσει ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, βάλλοντας κατά των “τοξικών” ΜΜΕ, με αφορμή την έντονη κριτική που έχει δεχθεί για τη δήλωσή του περί επίτευξης συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών εντός 24 ωρών μετά το δημοψήφισμα.

Η παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών έγινε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, στην οποία αναφέρει πως “είπα πως θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία εντός 24 ωρών, δεν την προέβλεψα”. Αναλυτικά, ο Γ. Βαρουφάκης έγραψε μέσω Twitter:

“Σε 24h θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία, είπα. Βέβαια τα τοξικά ΜΜΕ έσπευσαν να πουν πως προέβλεψα συμφωνία σε 24 ώρες. Τι να πει κανείς;”.

Το αξιοπερίεργο βέβαια στην αντίδραση του υπουργού, είναι ότι ο ίδιος έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση μπροστά στην κάμερα του αμερικανικού δικτύου CNBC, συνεπώς μάλλον με τον εαυτό του θα πρέπει να τα βάλει και όχι με τα “τοξικά” ΜΜΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα