Ο Βαρουφάκης Κεντρικός ομιλητής του European Business Forum στις Βρυξέλλες

Speech by Yianis Varoufakis at the Greek-French Chamber of Commerce,in Hilton Hotel,Athens, on March 4, 2015 /        ,   ,, 4  2015.
Speech by Yianis Varoufakis at the Greek-French Chamber of Commerce,in Hilton Hotel,Athens, on March 4, 2015 / , ,, 4 2015. NIKOS LIBERTAS / SOOC

Κεντρικός ομιλητής σε ειδική εκδήλωση του συνεδρίου European Business Forum στις Βρυξέλλες θα είναι ο υπουργός Οικονομικών Γ.Βαρουφάκης

Οι προοπτικές και τα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πορεία οικοδόμησης ενός κοινού μέλλοντος για τους λαούς της, περιλαμβάνονται στη θεματολογία του συνεδρίου European Business Forum (EBS) με κεντρικό τίτλο «Ευρώπη: Χτίζοντας το όραμα για το μέλλον της ενωμένης Ευρώπης», που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις Βρυξέλλες και στο οποίο θα συμμετάσχει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Βαρουφάκης αρχικά (12:15- 14:15) θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε ειδική εκδήλωση του συνεδρίου. Τίτλος της ομιλίας του θα είναι «Ένα σχέδιο για την ανάπτυξη της Ελλάδας σε μια ευρωζώνη που ολοκληρώνεται». Τον κ. Βαρουφάκη θα προλογίσει o αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της βελγικής κυβέρνησης, Didier Reynders.

Ακολούθως, στις 16.00- 17:15 ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε πάνελ συζήτησης με θέμα «Οικονομική Σταθερότητα», μαζί με τον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί.

SHARE:

24Media Network