Οι 3 αιχμές Τσακαλώτου στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Οι 3 αιχμές Τσακαλώτου στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
Ευκλείδης Τσακαλώτος SOOC Dimitris Kapantais

Τι είπε στην παρέμβασή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών για διαγραφές, Παλαιστίνη και Οικονομία

Τρείς αιχμές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είχε η ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (31/10), ενώ ξεκίνησε με ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Ευκλείδης Τσακαλωτος, επανέλαβε την γνωστή θέση που έχει διατυπώσει και δημόσια σχετικά με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «ενότητα με διαγραφές δεν γίνεται». Συνδέοντας ευθέως την δυνατότητα πολιτικού διαλόγου στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με την τακτική της ηγεσίας του που έχει παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας τους Ν.Φίλη, Π.Σκουρλέτη, Δ.Βίτσα και Στ.Τζουμάκα.

Παράλληλα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φέρεται να επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λείπει εντελώς από τις κινητοποιήσεις που γίνεται για την Παλαιστίνη σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπήρξε κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαδήλωση της Κυριακής για το παλαιστινιακό» με την επισήμανε πως αυτό «δείχνειτην απομάκρυνσή του ΣΥΡΙΖΑ από την παράδοση της κινηματικής δράσης».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών όμως ήταν αιχμηρός και για τα ζητήματα του προϋπολογισμού. Αναρωτώμενος «πώς να γίνει σοβαρή κριτική στη ΝΔ για τον προϋπολογισμό, όταν δεν ξέρουμε τι ακριβώς λέμε για τη φορολογική μας πολιτική;». Αυτά ενώ ήδη έχει συζητηθεί στην Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2024.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα