Οι εμμονές της Bild : Άρθρο για το ακριβό στυλό του Τσίπρα και την αντικατάσταση του

Οι εμμονές της Bild : Άρθρο για το ακριβό στυλό του Τσίπρα και την αντικατάσταση του

Η Bild μας... αγαπάει. Ή περίπου. Μιας και το ελληνικό ζήτημα πουλάει, οι συντάκτες της το εκμεταλλεύονται καθημερινά με διαφορετικά παραπολιτικά θέματα. Αυτό είναι το νέο εύρημα τους

Νέα επίθεση της Γερμανικής Bild στην Ελλάδα μέσω “αποδόμησης” της συνέντευξης Τσίπρα με τρόπο άκρως παραπολιτικό.

Οι αρχισυντάκτες της εφημερίδας κυκλοφόρησαν δημοσίευμα με τίτλο “Φάρσα με το πολυτελές στυλό του Τσίπρα”.

Η εφημερίδα, αναφερόμενη στην πρόσφατη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην εκπομπή “Στον Ενικό”, προσθέτει μια φωτογραφία με το στυλό που κρατούσε ο Αλέξης Τσίπρας και ισχυρίζεται ότι στη συνέχεια έγινε αντικατάσταση του με ένα φθηνότερο μιας και η αρχική εικόνα “δεν συνάδει” με αριστερό πρωθυπουργό.

Οι Γερμανοί υποστηρίζουν πως το αρχικό στυλό κοστολογείται από 290 έως 7.000 ευρώ. Ναι, σωστά διαβάσατε, αυτό είναι το εύρος τιμής που θέτουν με απόλυτη εγκυρότητα πάντα.

Παραθέτοντας μία δεύτερη φωτογραφία στη συνέχεια, μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Bild, σημειώνει ότι ο Πρωθυπουργός, κρατάει ένα διαφορετικό στυλό στο οποίο δεν αναγράφεται η μάρκα του και το οποίο είναι χαμηλότερου κόστους, όπως διατείνεται ο συντάκτης.

“Το lux στυλό δεν ταιριάζει και πολύ ως μήνυμα προς εξοικονόμηση χρημάτων, ιδιαίτερα από τον αρχηγό μιας αριστερής, ριζοσπαστικής παράταξης”, γράφει η εφημερίδα.

Τα καρέ του δημοσιεύματος παρακάτω:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα