Η ΟΝΝΕΔ σε δημοτικό σχολείο στο βορειότερο άκρο της Ελλάδος

Η ΟΝΝΕΔ σε δημοτικό σχολείο στο βορειότερο άκρο της Ελλάδος
Παύλος Μαρινάκης Eurokinissi

Το Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου Έβρου επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας Π. Μαρινάκης και στελέχη της ΟΝΝΕΔ.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στη Θράκη, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, μαζί με το Γραμματέα Οργανωτικού, Ορφέα Γεωργίου και τον Υπεύθυνο Περιφερειακών Οργανώσεων, Μένιο Κορομηλά, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου Έβρου.

Οι γαλάζιοι νεολαίοι επέλεξαν να ξεκινήσουν συμβολικά τις επισκέψεις τους για την καμπάνια που ετοιμάζουν με τίτλο «Το σχολείο που θες» πραγματοποιώντας την πρώτη τους συνάντηση με μαθητές στο βορειότερο άκρο της χώρας.

Στόχος της καμπάνιας της ΟΝΝΕΔ είναι να δημιουργήσει μια νέα πρόταση για την αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το οποίο θα δώσει ευκαιρίες και κίνητρα στους μαθητές να εξελιχθούν στην κοινωνία και τελειώνοντας το σχολείο να μην είναι απλώς υποψήφιοι φοιτητές αληθινοί πολίτες.

Γι’ αυτό τους το στόχο συνομίλησαν οι ΟΝΝΕΔίτες με τους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους των οποίων τις ιδέες άκουσαν προσεκτικά, ενώ τους επιφύλαξαν και μια ευχάριστη έκπληξη αφού έκαναν δώρο σε κάθε έναν από τους μαθητές μια σειρά βιβλίων για την ελληνική μυθολογία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα