Όποια κι αν είναι η απόφαση ΣτΕ η ΝΔ πιστεύει ότι το τηλεοπτικό τοπίο δεν ρυθμίζεται δημοκρατικά

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το τηλεοπτικό τοπίο δεν ρυθμίζεται δημοκρατικά και ορθολογικά από το νόμο Παππά, όποια κι αν είναι η απόφαση του ΣτΕ, δήλωσε ο Γ. Κουμουτσάκος

Όποια κι αν είναι η απόφαση του ΣτΕ η ΝΔ πιστεύει ότι το τηλεοπτικό τοπίο δεν ρυθμίζεται δημοκρατικά και ορθολογικά από το νόμο Παππά , δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στην τηλεόραση Action 24.

Η Δημοκρατία και ο πλουραλισμός δεν έχουν τιμή. Είναι θεμελιώδη στοιχεία του πολιτεύματός μας. Δεν χωράνε εκπτώσεις, ανέφερε.

Ο κ. Κουμουτσάκος έθεσε και το πάλι το θέμα των πρόωρων εκλογών υπογραμμίζονας πως «ξέρουμε ότι διεκδικούμε μια δύσκολη διακυβέρνηση, ζητώντας εκλογές, αλλά η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή για να βγει από το αδιέξοδο».

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις ανέφερε πως η κυβέρνηση «έχει πρόβλημα με τους θεσμούς, κάθε φορά που δεν συμφωνούν μαζί της. Είναι φαίνεται θέμα πολιτικής αρχής». Ενώ για το ΔΝΤ τόνισε ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ΔΝΤ στη λογική μονά ζυγά. «Κάθε μέρα κυκλοφορούν με άλλη άποψη. Ας αποφασίσουν τι θέλουν.

Όσον αφορά τη ρύθμιση του χρέους ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε πως «δική μας ήταν η στρατηγική μείωσης του χρέους, όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά και συμφωνούμε στη ρύθμισή του, όχι όμως στην παραπλάνηση των πολιτών», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Τηλεοπτικές άδειες
SHARE:

24Media Network