Οργή για την ανάρτηση Πολάκη για τους νεκρούς από φωτιές στην Καλιφόρνια

Οργή για την ανάρτηση Πολάκη για τους νεκρούς από φωτιές στην Καλιφόρνια
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη MotionTeam

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο facebook, καθώς έκανε ατυχές χιούμορ με τους νεκρούς από τις φωτιές.

Αντιδράσεις προκάλεσε ένα τουλάχιστον ατυχές σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο facebook, καθώς έκανε χιούμορ με τους νεκρούς από τις φωτιές στην Καλιφόρνια, θεωρώντας ότι έτσι θα υπερασπιστεί την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, αλλά αποδεικνύοντας ότι ενίοτε κρείττον το σιγάν.

“Ρένα Δούρου  ακόμα να παραιτηθείς;;;;; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!! Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;;

Υγ.Τα οσα έχετε κανει δυο μήνες τωρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ Υποδομων στο Μάτι γιατι άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λεει;;;; Μόνο τις μερες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη …..” έγραψε ειδικότερα ο κ.Πολάκης.

Η ΝΔ με ανακοίνωση της επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας εγκαλώντας τον πρωθυπουργό γιατί τον διατηρεί στη θέση του.

“Πολάκης = Τσίπρας”, υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, θέλοντας να χρεώσει προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα τους χειρισμούς Πολάκη και σχολιάζει: “Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει “αστειάκια” ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι. Το πρόβλημα της χώρας, όμως, δεν είναι ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια.”

Από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής ο εκπρόσωπος τύπου Παύλος Χρηστίδης, δήλωσε: “Την ώρα που οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής κάνουν αγώνα να ξαναστήσουν τη ζωή τους, ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Πολάκης, κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία. Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα