Οργή για το “θέλουν νεκρό” του Θεοδωρικάκου – Την αποπομπή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Οργή για το “θέλουν νεκρό” του Θεοδωρικάκου – Την αποπομπή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Επεισόδια στο συλλαλητήριο για το δυστύχημα στα Τέμπη INTIME NEWS

Δυναμιτίζει το κλίμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με μία απαράδεκτη δήλωση που έφερε την οργισμένη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. "Δεν έχει θέση στο ΥΠΡΟΠΟ". Η απάντηση του υπουργού.

Τη δικαιολογημένη αντίδραση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έφερε το “θέλουν νεκρούς” που δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σχολιάζοντας στο OPEN τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην ΑΣΟΕΕ, αρχικά υποστήριξε πως “κάποιοι μπαχαλάκηδες, οι οποίοι είναι καθοδηγούμενοι, για να τελειώνει η ιστορία, κάποιοι αυτές τις μέρες, καθώς έχουμε μπει ουσιαστικά και τυπικά σε προεκλογική περίοδο, θέλουν να τινάξουν στον αέρα το πολιτικό κλίμα. Θέλουν να το δυναμιτίσουν. Μερικοί θέλουν και νεκρό και το θέλουν επιμόνως εδώ και πάρα πολύ καιρό“, για να προσθέσει:

“Το θέλανε από το καλοκαίρι, το θέλανε όταν προειδοποιούσαν και λέγανε ανοησίες για την εγκατάσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας στα πανεπιστήμια. Το θέλανε ότι μας λέγανε ότι είχαμε σκοτώσει εμείς ένα 5χρονο κοριτσάκι στον Έβρο. Το θέλανε όταν πήγαν να μας φορτώσουν το έγκλημα σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Κατηγορίες τις οποίες ξαναεκτοξεύουν τώρα με πολύ μεγάλη προχειρότητα και επιπολαιότητα και το θέλουν κι αυτές τις ημέρες στην ΑΣΟΕΕ και δεν ξέρω που αλλού”.

Η τοποθέτησή του προκάλεσε και την αντίδραση των παρουσιαστών της εκπομπής, οι οποίοι σχολίασαν τη δήλωσή του λέγοντας πως είναι “είναι βαρύ να λέτε ότι κάποιοι θέλουν νεκρούς’ και του ζήτησαν να αποσαφηνίσει εάν εννοούσε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με τον ίδιο να μην το αρνείται:

“Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει βρει μία λέξη για να καταδικάσει για να καταγγείλει αυτούς τους μπαχαλάκηδες, οι οποίοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς”.

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ. Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του”

Όπως ήταν λογικό, η δήλωση του κ. Θεοδωρικάκου προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που ζητά την αποπομπή του. Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου, σημείωσε:

Η σημερινή αθλιότητα του κ. Θεοδωρικάκου κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ξεπερνάει κάθε όριο.

Σε μια πρωτοφανή προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους πολίτες λίγο πριν τις εκλογές, χωρίς ίχνος ντροπής και κανένα αίσθημα ευθύνης, δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «θέλει νεκρούς».

Ο κ. Θεοδωρικάκος θα έπρεπε να απολογείται που επί των ημερών του η μαφία κάνει κουμάντο στο Υπουργείο του, που δεν μπορεί να προστατέψει ούτε την 12χρονη στον Κολωνό και η χώρα έχει εκτεθεί διεθνώς για την αστυνομική αυθαιρεσία.

Και όχι να προσπαθεί να κρύψει την αποτυχία του με τέτοιες άθλιες συκοφαντίες κατά των πολιτικών του αντιπάλων.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, να καταδικάσει τις βαθύτατα διχαστικές και συκοφαντικές δηλώσεις Θεοδωρικάκου και να διασφαλίσει την ομαλότητα στον δρόμο προς τις εκλογές.

Ο κ. Θεοδωρικάκος μετά τις ανατριχιαστικές σημερινές δηλώσεις του δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας”.

Θεοδωρικάκος: “Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – Δεν άλλαξε ποτέ”

Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε:

«Εκείνοι:

  • που μας κατηγόρησαν ότι ξυπνήσαμε νωρίς τα παιδιά, όταν η Αστυνομία συνέλαβε τρεις εγκληματικές οργανώσεις στη φοιτητική Εστία Ζωγράφου
  • που δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη για τις προκλητικές συκοφαντίες τους περί δολοφόνων για το ανύπαρκτο πεντάχτρονο κοριτσάκι στον Έβρο
  • που εργαλειοποιούν για κομματικό όφελος την τραγωδία ενός 12χρονου κακοποιημένου κοριτσιού, παρότι οι δράστες είναι ήδη στη φυλακή
  • που επιτίθενται διαρκώς στην Ελληνική Αστυνομία
  • που ο πολιτικός τους λόγος είναι ο ορισμός του τεχνητού διχασμού

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν άλλαξε ποτέ. Δεν βρίσκει ούτε μία λέξη να καταδικάσει τους αναρχικούς, που πετούν πέτρες και μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας. Θα πάρουν την απάντηση που του πρέπει από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στις 21 Μαΐου».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα