Οργή στη ΝΔ για το “θα τους ξεσκίσω” του Κασσελάκη

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης SOOC

Η έκφραση “θα τους ξεσκίσω” που χρησιμοποίησε πρόσφατα ο Στέφανος Κασσελάκης έφερε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Σε συνάντησή του με υγειονομικούς στην Πρέβεζα πριν από δύο ημέρες, ο Στέφανος Κασσελάκης χρησιμοποίησε υπέρ το δέον σκληρή γλώσσα.

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους τόνισε μεταξύ άλλων ότι “πείτε μου ότι θέλετε και μην φοβάστε για αντίποινα, θα τους ξεσκίσω”.

Οπως γίνεται αντιληπτό, η έκφραση “θα τους ξεσκίσω” είναι πολύ σκληρή, δεν χρησιμοποιείται από πολιτικούς και μάλιστα σε δημόσια δήλωση.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, με τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Νίκο Ρωμανό να εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω»!

Από το αλήστου μνήμης «έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη» του κ. Πολάκη, στο «θα τους ξεσκίσω» του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!

ΥΓ: Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

To σχόλιο-απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ τέλος είναι το ακόλουθο: “Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να φιμώσει. Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φυσικά και θα γίνει ασπίδα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που απειλούνται με διάφορους τρόπους προκειμένου να μην χαλάσουν την καλοπληρωμένη, ψεύτικη εικόνα της αδίστακτης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Και επαναλαμβάνουμε για όσους θέλουν να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Μπες στο isyriza.gr/opinion_form και ενημέρωσέ μας.
Μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής ξεκινάει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα