Κάλυψε Καρχιμάκη ο Ρέππας

Κάλυψε Καρχιμάκη ο Ρέππας

Να σβήσει τη φωτιά που έχει ανάψει γύρω από το όνομα του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, επιχειρεί με συνέντευξή του στο Βήμα, ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας. Διαβεβαιώνει ότι ο κ. Καρχιμάκης δεν επιβαρύνει το δημόσιο με το μισθό του, καθώς δεν πληρώνεται πια από την Ολυμπιακή

Κάλυψη στην απόσπαση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη στην Ολυμπιακή σπεύδει να δώσει ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας, στην αρμοδιότητα του οποίου έχει αποσπασθεί:

“Ο κ. Καρχιμάκης δεν πληρώνεται από τη θέση στην οποία έχει αποσπασθεί, επειδή είναι βουλευτής. Δεν επιβαρύνει το κράτος με μισθό. Δεν πληρώνεται από εκεί. Τη θέση αυτή τη διατηρούσε πριν από 20 χρόνια και μετά εξελέγη βουλευτής. Τι να κάνουμε τώρα;”λέει σε συνέντευξή του στο Βήμα, ο υπουργός, επιχειρώντας να σβήσει τη φωτιά γύρω από το όνομα του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε εάν το νόμιμο είναι και ηθικό, με δεδομένο ότι ο κ. Καρχιμάκης είναι Γραμματέας του κόμματος της κυβέρνησης, ο ίδιος φέρεται να απαντάει:

“Είπαμε να μην έχουν προνόμια, αλλά όχι και να βρίσκονται σε μειονεκτική θέση”.

Έτσι, ο γραμματέας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, όταν λήξει η θητεία του στο Κοινοβούλιο θα μεταπηδήσει στο υπουργείο Υποδομών.

Σύμφωνα με το “Βήμα”, την πρόσληψή του θα υπογράψει ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας, και ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι  ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, θεμελιώνει δικαίωμα μετάταξης, ως πρώην υπάλληλος της Ολυμπιακής και μάλιστα με νόμο που είχε ψηφιστεί επί κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και επέκρινε τότε ως αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα