Πάγκαλος για Ξηρό: "Υπάρχουν και άλλοι επαναστάτες που βάφουν τα μαλλιά τους"

Πάγκαλος για Ξηρό: "Υπάρχουν και άλλοι επαναστάτες που βάφουν τα μαλλιά τους"
EUROKINISSI

Επίθεση Πάγκαλου σε Χριστόδουλο Ξηρό και Φραγκίσκο Ραγκούση

«Να πέσουν κεφάλια» για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού ζήτησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος καταλόγισε ευθύνες τόσο στην αστυνομία όσο και στη Δικαιοσύνη.

Mιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα είπε ότι οι δικαστικοί φταίνε για την απόδραση γιατί του έδωσαν την άδεια και η Αστυνομία γιατί δεν τον παρακολούθησε.

Χαρακτήρισε «ηλίθια και αδιανόητη» την επιστολή του λέγοντας ότι είναι παράξενο που ο τρομοκράτης θέλησε να βάλει τον εαυτό του κοντά στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον 'Αρη Βελουχιώτη και τον Τσε Γκεβάρα. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κόμμωση Ξηρού λέγοντας πως υπάρχουν και άλλοι επαναστάτες που βάφουν τα μαλλιά τους.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του συνηγόρου του Χριστόδουλου Ξηρού, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι ο κ. Ραγκούσης, «προφανώς έχει επαναστατικό μέγεθος μετά από αυτά που είπε και η ψυχή του συμπίπτει με αυτήν του Ξηρού και είναι ακατάλληλος για δικηγόρος και πρέπει να διαγραφεί από τον Σύλλογο».

«Ο κ. Ραγκούσης δεν ξέρω αν είναι στα καλά του, αλλά οποιοσδήποτε άνθρωπος θέλει να κυλάνε ποτάμια με αίμα έχει ένα πρόβλημα αντίληψης της πραγματικότητας» πρόσθεσε.

SHARE:

24Media Network