Παναγιωτόπουλος: "Πρέπει να ξεπεράσουμε την απογοήτευση, να ανορθώσουμε τον τόπο μας"

Την ανάγκη ενότητας αλληλεγγύης και ομοψυχίας "προκειμένου να υπερβούμε την κρίσιμη συγκυρία που βιώνουμε," επισημαίνει μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος στην ημερήσια διαταγή του για τον εορτασμό της 39ης επετείου του Πολυτεχνείου.

"Πρέπει να ξεπεράσουμε την απογοήτευση, να ανορθώσουμε και πάλι τον τόπο μας, να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια και την αυτοτέλειά μας και να βελτιώσουμε στο έπακρο τη δημοσιονομική μας λειτουργία. Χρειάζεται μια πάνδημη, ενιαία, συλλογική, εθνική προσπάθεια. Αυτό ζητά από εμάς η νεολαία μας, που αγωνιά και ασφυκτιά από τα δύσκολα προβλήματα του παρόντος και σ΄αυτό οφείλουμε να ανταποκριθούμε, τιμώντας έτσι και τον αγώνα και τα οράματα εκείνης της νεολαίας, της νεολαίας του Πολυτεχνείου, τονίζει.

Αναφερόμενος στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο κ.Παναγιωτόπουλος επισημαίνει ότι "η ακούραστη προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και η αφοσίωση στη Συνταγματική αποστολή τους, κρατώντας ψηλά τη σημαία της στρατιωτικής αρετής και της εθνικής μας υπερηφάνειας, δείχνουν το δρόμο της αισιοδοξίας και της προοπτικής".

SHARE:

24Media Network