Πάνος Καμμένος: Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα

Πάνος Καμμένος: Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα

"Ο Μπαλταδώρος ήταν ακόμη μια θυσία στον ακήρυχτο πόλεμο του Αιγαίου" ανέφερε ο υπουργός Άμυνας ενώ ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στην Τουρκία για τις εκλογές της, απαντώντας αιχμηρά στις επιθέσεις που έχει δεχθεί

"Οι Τούρκοι δεν ξέρω τι έχουν πάθει. Μάλλον έχουν πάθει αμόκ με εμένα. Τους εύχομαι καλές εκλογές" δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε συνέδριο στο Τατόι που οργάνωσε η Πολεμική  Αεροπορία.

Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε να απαντήσει στις συνεχείς δηλώσεις και επιθέσεις που δέχεται από αξιωματούχους της τουρκικής κυβέρνησης.

Ο Μπαλταδώρος ήταν ακόμη μια θυσία στον ακήρυχτο πόλεμο του Αιγαίου

Αναφερόμενος στον θάνατο του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου έκανε λόγο για ακόμη μια θυσία στον ακήρυχτο πόλεμο του Αιγαίου. Και εξήγησε γιατί χρησιμοποιεί αυτό τον όρο:

"Όταν έχουμε νεκρούς ήρωες, οι οποίοι πέφτουν στο καθήκον γιατί εκπαιδεύονται ασκούνται αλλά και ουσιαστικά πετούν οι πιλότοι διαφυλάσσοντας την εθνική κυριαρχία, εμπλεκόμενοι σε αναχαιτίσεις, αυτές είναι ενέργειες οι οποίες συναντώνται μόνο σε πόλεμο ή σε συνθήκες πολέμου. Δεν μιλάμε για κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ξεκινήσει από το 1974 όταν αποφάσισε η Τουρκία να παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία, Γιώργος Μπαλταδώρος, Άμυνα, Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Τρίζουν τα δόντια" οι ΗΠΑ στην Τουρκία: Απειλούν με κυρώσεις για τους S-400

Σε πανικό ο Ερντογάν: Ξηλώνει 3000 ένστολους

Τουρκία: Πώς οι πρόωρες εκλογές θα κάνουν Σουλτάνο τον Ερντογάν

Πρόωρες εκλογές στις 24 Ιουνίου ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Τουρκική υστερία με τα Ίμια μετά το ευρωχαστούκι

SHARE: