Παπαδημητρίου: Το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό

Παπαδημητρίου: Το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό
Ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου Eurokinissi

Στη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων της Βουλής, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εξέφρασε την άποψη ότι το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό και η σπατάλη που γίνεται είναι εξωφρενική. "Η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο άλλο ένα δημόσιο αγαθό", σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η τοποθέτηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής αν μην τι άλλο θα συζητηθεί. 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίστηκε ότι το νερό είναι “απαράδεκτα φθηνό” και συμπλήρωσε ότι “πρέπει να εξηγήσουμε γιατί πρέπει να έχει τη σωστή τιμή”. 

Αναλυτικά, τόνισε: “Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα. Πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στη διαχείριση των υδάτινων πόρων. Πολύ καλό παράδειγμα για τον Ασωπό. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σχεδόν πρότυπη”.

Οταν δε κλήθηκε από την πρόεδρο να εξηγήσει τι εννοεί με την τιμολόγηση του νερού είπε: “Πρέπει να εξηγήσουμε γιατί το νερό πρέπει να έχει τη σωστή τιμή”.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο άλλο ένα δημόσιο αγαθό

“Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, σχετικά με το “απαράδεκτα φθηνό νερό”, προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή για την τιμή του νερού.

Η αξιωματική αντιπολίτευση προσθέτει πως “μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό” και σχολιάζει ότι “παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας”, υπογραμμίζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα