Παπαδημούλης: Το σνομπάρισμα των ευρωεκλογών από αριστερούς και προοδευτικούς θα ωφελήσει τη Ακροδεξιά

Παπαδημούλης: Το σνομπάρισμα των ευρωεκλογών από αριστερούς και προοδευτικούς θα ωφελήσει τη Ακροδεξιά
Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι "το δίλημμα Τσίπρας ή Μητσοτάκης θα χρωματίσει καθοριστικά και το εκλογικό δίλημμα της 26ης Μαΐου".

«Είμαι αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα και δίνω όλες μου τις δυνάμεις για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, και για να έχουμε μια δυνατή και αποτελεσματική ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στο νέο Ευρωκοινοβούλιο», τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», χαρακτηρίζοντας τις ευρωεκλογές ως τις πιο κρίσιμες στην ιστορία της ΕΕ.

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «το δίλημμα Τσίπρας ή Μητσοτάκης θα χρωματίσει καθοριστικά και το εκλογικό δίλημμα της 26ης Μαΐου» και προσθέτει ότι «θα ήταν μεγάλο λάθος να αντιμετωπισθούν αυτές οι ευρωεκλογές από τους πολίτες “χαλαρά”, ως εκλογές β’ κατηγορίας» γιατί «το σνομπάρισμα των ευρωεκλογών από τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες (…) θα λειτουργήσει προς όφελος της ακροδεξιάς».

Για το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Παπαδημούλης σημειώνει ότι «όσο παραμένει προσηλωμένο στη “γραμμή” Μητσοτάκη και συνεχίζει να αποτελεί “ουρά” της ΝΔ, ο όρος “Νέα Δεξιά” του ταιριάζει γάντι», ενώ έρχεται σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και με ένα μεγάλο μέρος της κοινωνικής του βάσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα