Παπαδημούλης για εκλογές στη Γαλλία: “Ισχυρό μήνυμα με πανευρωπαϊκή σημασία η πρωτιά Μελανσόν”

Παπαδημούλης για εκλογές στη Γαλλία: “Ισχυρό μήνυμα με πανευρωπαϊκή σημασία η πρωτιά Μελανσόν”
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης European Union

Πολλά συγχαρητήρια και καλή δύναμη στην ενωμένη Αριστερά ευχήθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή τη νίκη του αριστερού συνασπισμού του Ζαν Λικ Μελανσόν στον α' γύρο των γαλλικών βουλευτικών εκλογών.

Στην πρωτιά -αν και οριακή- του αριστερού συνασπισμού του Ζαν Λικ Μελανσόν έναντι του Εμανουέλ Μακρόν στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία αναφέρθηκε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και μέλος της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μέσω ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Παπαδημούλης συνεχάρη και ευχήθηκε καλή δύναμη στην ενωμένη Αριστερά, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα, παρά την υψηλή αποχή που άγγιξε το ποσοστό του 51,5%, αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα με πανευρωπαϊκή σημασία.

1η, με μικρή διαφορά, δίνουν την σύμπραξη της Αριστεράς τα exit poll στον 1ο γύρο των Γαλλικών βουλευτικών εκλογών. Παρά την υψηλή αποχή, είναι ισχυρό μήνυμα με πανευρωπαϊκή σημασία! Εκ μέρους της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, πολλά συγχαρητήρια και καλή δύναμη στην ενωμένη Αριστερά!“, έγραψε χαρακτηριστικά μέσω του Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σημειώνεται πως βάσει των exit poll, ο αριστερός συνασπισμός του Ζαν Λικ Μελανσόν παρουσίασε ποσοστό 26,1% έναντι του κόμματος του Εμανουέλ Μακρόν που συγκέντρωσε το 25,6%.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα