ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Η επαναφορά της κοινωνικής ευημερίας, στοίχημα για τις εκλογές του Μαΐου

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης γράφει για τους κρίσιμους οικονομικούς και κοινωνικούς τομείς όπου η χώρα μας είναι ουραγός και για τα βήματα προς τα "πίσω" που έχουν γίνει, επί ΝΔ.

Αλέξης Γεωργούλης

"Τρέχει" η υπόθεση Γεωργούλη: Στους δικηγόρους του η δικογραφία, πληροφορίες για νέες καταγγελίες

Έρχονται νέες καταγγελίες για τον Αλέξη Γεωργούλη με ενδεχόμενη κακοποιητική εργασιακή συμπεριφορά - Τι είπε η Ελίζα Βόζενμπεργκ για το timing της καταγγελίας - Σε επιβαρυμένη ψυχολογική κατάσταση η καταγγέλλουσα - Πότε θα τοποθετηθεί ο ίδιος ο ευρωβουλευτής.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης για Γεωργούλη: "Ακραία λάσπη η θεωρία ότι ήξεραν ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ και το κάλυπταν"

Την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη κλήθηκε να σχολιάσει σε τηλεοπτικό σταθμό ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. "Δεν είναι δυνατόν να μην το ξέρουν οι γονείς της κυρίας Χρονοπούλου και να το ήξερε ο Τσίπρας".

Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης για Γεωργούλη: Στην αρχική καταγγελία δεν αναφερόταν το όνομα του θύτη

Την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να τεθεί εκτός κόμματος ο Αλέξης Γεωργούλης επανέλαβε ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Τι αναφέρει για την παλαιότερη κλήση που δέχθηκε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τον ίδιο.

Κούλογλου για Γεωργούλη: "Είχε κληθεί αρμοδίως πριν από δύο χρόνια και είχε διαψεύσει φήμες"

Κούλογλου για Γεωργούλη: "Είχε κληθεί αρμοδίως πριν από δύο χρόνια και είχε διαψεύσει φήμες"

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος, όπως ανέφερε, είχε κληθεί πριν από δύο χρόνια από τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης για υποκλοπές: "Αδύνατη η συγκάλυψη κ. Μητσοτάκη!"

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε ότι η εξαγωγή του Predator στο Σουδάν παραβιάζει κανονισμό της ΕΕ. "Αδύνατη η συγκάλυψη κ Μητσοτάκη!" τόνισε, αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν και πολύ περισσότερο στον Πρωθυπουργό να με λασπώνει"

Για κατασυκοφάντηση του ιδίου και του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο θέμα του φράχτη στον Έβρο «με άθλια ψεύδη και όργιο μαύρης προπαγάνδας» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλξς.

Τάκης Θεοδωρικάκος

Επίθεση Θεοδωρικάκου στον Παπαδημούλη για τον Φράκτη του Έβρου

Σκληρή τοποθέτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με αφορμή την πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να προωθήσει στο Ευρωκοινοβούλιο ψήφισμα που απαγορεύει στην ΕΕ τη χρηματοδότηση κατασκευής του Φράχτη στον Έβρο

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ευρωκοινοβούλιο: "Ηχηρό όχι" στην κατασκευή νέων φραχτών

Το Ευρωκοινοβούλιο υπερψήφισε την τροπολογία της Αριστεράς, Σοσιαλιστών, Πρασίνων & Renew Europe, στην Επιτροπή Προϋπολογισμών, με την οποία καταδικάζεται η χρηματοδότηση νέων φραχτών ή τειχών ενάντια σε πρόσφυγες.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Μπρετόν σε Παπαδημούλη: "Η Ελλάδα σημειώνει πολύ κακή επίδοση στους δείκτες που αφορούν τις δημόσιες συμβάσεις"

Απαντώντας σε ερώτηση του Ελληνα ευρωβουλευτή, ο αρμόδιος Επίτροπος για την Εσωτερική Αγορά Τιερί Μπρετόν σημείωσε ότι το 42% των συμβάσεων στην Ελλάδα είχαν μόλις έναν υποψήφιο.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Παπαδημούλης: "Η Κυβέρνηση προσπάθησε να ακυρώσει την επίσκεψη της επιτροπής LIBE"

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης αποκάλυψε μέσω ανάρτησής του πως η κυβέρνηση προσπάθησε να ακυρώσει την επίσκεψη της επιτροπής LIBE στην Αθήνα.

Κακόβουλο λογισμικό

Υποκλοπές: Με εξώδικο η Intellexa επιχειρεί να μπλοκάρει την PEGA

Η εταιρεία Intellexa, η οποία εμπορεύεται το Predator και πρόσφατα της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στρέφεται κατά της αρμόδιας επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τις υποκλοπές.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης: "Η πολιτική ευθύνη για τη διάβρωση του κράτους Δικαίου στην Ελλάδα, έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης"

Ομιλία του επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου γα την "Διάβρωση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα, το σκάνδαλο των υποκλοπών και την ελευθερία του Τύπου".

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ευρωκοινοβούλιο: Συζήτηση στις 15/2 για τη διάβρωση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα και τις υποκλοπές

Το σκάνδαλο των υποκλοπών και η ελευθερία του Τύπου θα τεθούν σε συζήτηση στην ολομέλεια του ΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα, όπως γνωστοποίησε ο Δ. Παπαδημούλης.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Ο Παπαδημούλης "στέλνει" τον Ντογιάκο στο Ευρωκοινοβούλιο - Επιστολή στην Μέτσολα

Για τα ζητήματα δημοκρατίας που προκύπτουν από τη γνωμοδότηση το εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου σχετικά με την ΑΔΑΕ και τις υποκλοπές ενημέρωσε την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης για αποκάλυψη euractiv: "Η προσπάθεια Ντογιάκου να παρεμποδίσει την έρευνα, εκθέτει τον ίδιο και την κυβέρνηση"

Για προσπάθεια του κ. Ντογιάκου "να παρεμποδίσει την νόμιμη έρευνα της ΑΔΑΕ", κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, λίγο μετά τις νέες αποκαλύψεις του Euractiv.

Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης: Έντονη κινητικότητα για την καθαίρεση της Καϊλή από τη θέση της αντιπροέδρου

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε στο Twitter οτι επικρατεί έντονη κινητικότητα για την καθαίρεση της Εύας Καϊλή από τη θέση της Αντιπροέδρου. Τι λέει ο κανονισμός.

Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης: "Τα είχαμε πει εγκαίρως για το Κατάρ και την στάση της Καϊλή"

Το αίτημα της Ευρωομάδας της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ να διεξαχθεί συζήτηση στην Ευρωβουλή για το Κατάρ επαναφέρει ο Δ. Παπαδημούλης, μετά την φερόμενη εμπλοκή της Εύας Καϊλή σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Ερώτηση Παπαδημούλη για το ρόλο της PwC στην Ελλάδα και των μεγάλων συμβουλευτικών εταιριών

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έφερε στην Επιτροπή Ελέγχου Προϋπολογισμού του Ευρωκοινοβουλίο το θέμα της PwC και της σχέσης της με την ελληνική κυβέρνηση.

Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης: "Θα ασχοληθούν με τις καταγγελίες Τέλλογλου για υποκλοπές οι αρχές; Ή μήπως είναι απλά Δευτέρα;"

Η αιχμηρή τοποθέτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη για τις καταγγελίες του Τάσου Τέλλογλου, σύμφωνα με τις οποίες παρακολουθούνταν επί μήνες.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης: Με 12% πληθωρισμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεπερνά το ιστορικό ρεκόρ της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, 29 χρόνια μετά!

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου γράφει για την άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να παρέμβει στην αγορά ενέργειας με πλαφόν στις ενέργειας, σε μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα και του ΦΠΑ σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ευρωκοινοβούλιο

Υποκλοπές: Η PEGA έρχεται στην Ελλάδα - Αναστάτωση με την αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το πρόγραμμα είχε συμφωνηθεί από τους εκπροσώπους των πολιτικών ομάδων στην Επιτροπή Pega, μεταξύ των οποίων και του Ευρωπαϊκού Λαικού Κόμματος (ΕΛΚ) στο οποίο ανήκει η ΝΔ. Τι αναφέρει στο NEWS 24/7 ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης: Ναι σε κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά όχι μεγάλου συνασπισμού

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη να αποσαφηνίσει τις προθέσεις της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ενόψει εκλογών, απαντώντας παράλληλα στην “καταστροφολογία της Νέας Δημοκρατίας”.

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Μανώλη Γλέζο

Μανώλης Γλέζος: Το Ευρωκοινοβούλιο τιμά τον "πρώτο παρτιζάνο" - LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Ονοματοδοσία αίθουσας της Ευρωβουλής "Μανώλης Γλέζος", με ομόφωνη απόφαση του Προεδρείου του ΕΚ, μετά από πρόταση του Δημήτρη Παπαδημούλη. Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννησή του.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Δημήτρης Παπαδημούλης: Προβληματικό περιεχόμενο και καθυστερήσεις στην αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης από την κυβέρνηση

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης γράφει για τις θεμελιώδεις αδυναμίες από τις οποίες πάσχει ο στρατηγικός σχεδιασμός του "Ελλάδα 2.0".

Ευρωκοινοβούλιο

Στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι υποκλοπές στην Ελλάδα

Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υπόθεση των υποκλοπών στην Ελλάδα.

Ευρωκοινοβούλιο

ΕΕ: Ειδική ακρόαση και διερεύνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Στο μικροσκόπιο του Ευρωκοινοβουλίου η υπόθεση των υποκλοπών στην Ελλάδα, μετά την απόφαση για αποστολή αντιπροσωπίας στην Αθήνα και τη διεξαγωγή ειδικής ακρόασης στις 8 Σεπτεμβρίου.

Μαξίμου

Επιμένει το Politico: "Η ΕΕ να μην αφήσει την Ελλάδα να κλείσει την υπόθεση των υποκλοπών"

Το Politico στέκεται στις κυβερνητικές δικαιολογίες περί νόμιμων επισυνδέσεων για λόγους "εθνικής ασφάλειας". Ευρωπαίοι αξιωματούχοι τονίζουν πως "το ελληνικό σκάνδαλο είναι υπό έρευνα στις Βρυξέλλες" και αξιώνουν άμεση αλλαγή του νομικού πλαισίου "για ένα ζήτημα που αφορά την ΕΕ συνολικά".

Η επικεφαλής της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Ιράτσε Γκαρσία Περέζ με τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη

Ευρωσοσιαλιστές: Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή μετά το σκάνδαλο "Watergate"

Αυξάνεται η πίεση στη κυβέρνηση Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Σαφής θέση για πολιτική αλλαγή από την Iratxe García, για ανάγκη συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο και ο Δ. Παπαδημούλης. Σχόλιο και από πηγή του ΕΛΚ για τη διεθνή εικόνα του Έλληνα πρωθυπουργού.