Παπαδημούλης για τα 8 ακίνητα: “Εγώ τα δηλώνω όλα – Δεν τα κρύβω σε offshore”

Παπαδημούλης για τα 8 ακίνητα: “Εγώ τα δηλώνω όλα – Δεν τα κρύβω σε offshore”
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης Eurokinissi

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, μετά τη δημοσίευση του πόθεν έσχες του, καταγγέλλει οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό του.

Στον νόμιμο τρόπο απόκτησης των περιουσιακών του στοιχείων αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, απαντώντας στα όσα ακούστηκαν μετά τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του, στο οποίο δηλώνει καταθέσεις ύψους 1.000.000 ευρώ και οκτώ ακίνητα.

Ο ευρωβουλευτής σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης στο Open έκανε λόγο για στοχευμένη επίθεση στο πρόσωπό του από την κυβέρνηση: «Aυτό που δέχτηκα ήταν νομίζω οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου με Non Paper που έστειλε η Νέα Δημοκρατία. Η γυναίκα μου προέρχεται από εύπορη οικογένεια. Οι ευρωβουλευτές έχουμε υψηλές αποδοχές άρα η προέλευση των χρηματών άρα η προέλευση των χρημάτων που δηλώνονται στο Πόθεν Έσχες είναι νόμιμη, δηλωμένη, φορολογημένη και πεντακάθαρη. Εγώ τα δηλώνω όλα και δεν τα κρύβω ούτε σε offshore, ούτε σε θυρίδες, ούτε σε κρυφούς λογαριασμούς  στο εξωτερικό μέσω αχυρανθρώπων» δήλωσε.

Διευκρίνισε ότι οι ευρωβουλευτές αμοίβονται με χρήματα που απορρέουν από τον Ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και ότι δεν έχει διαχειριστεί ποτέ κρατικό χρήμα.

Σχετικά με τα ακίνητα που έχει αγοράσει, είπε ότι έφερε τα χρήματα από το εξωτερικό και τα απόκτησε σε τιμές αγοράς για τα παιδιά του και όχι από πλειστηριασμούς. Είπε ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω αυτού και μίλησε για υποκρισία και δυο μέτρα και δυο σταθμά.

«Το 2004 όταν υπέβαλα δήλωση πόθεν έσχες, επειδή δήλωσα τα πάντα, εμφανίστηκα πιο εύπορος από τον Παπαντωνίου και τον Τσοχατζόπουλο», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα