Παπαδημούλης στο Ραδιόφωνο 24/7: Προσκλητήριο συνεννόησης και στο βάθος συμβούλιο αρχηγών

Παπαδημούλης στο Ραδιόφωνο 24/7: Προσκλητήριο συνεννόησης και στο βάθος συμβούλιο αρχηγών

"Θα περίμενα από τον Μητσοτάκη να τηλεφωνήσει στη Μέρκελ για το χρέος" δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.Τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα άνοιγε το δρόμο για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Τι δήλωσε για τη στάση του Μάριο Ντράγκι

“Όσο πιο γρήγορα έχουμε συμφωνία τόσο καλύτερα”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή Αντίμετρα του Στέφανου Τζανάκη και Γιώργου Μελιγγώνη.

“Οι ισχυροί παίχτες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση”, είπε και τόνισε ότι και ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι πιέζει με τον τρόπο του για να βρεθεί λύση για το χρέος.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι εάν είχαν γίνει οι εκλογές στη Γερμανία, η συμφωνία θα είχε κλείσει στο eurogroup της 22ας Μαΐου.

Ο κ. Παπαδημούλης, υπογράμμισε ότι θα περίμενε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σηκώσει το τηλέφωνο να μιλήσει με τη Μέρκελ και το Σόιμπλε για να στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης.

“Αυτό θα άνοιγε τον δρόμο για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για συνεννόηση”, είπε και τόνισε πως “ο κ. Μητσοτάκης να ακούει περισσότερο τον Δένδια παρά τον Γεωργιάδη” και αναρωτήθηκε “αν δεν συνεννοηθούμε τώρα, πότε θα συνεννοηθούμε”; 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα