Παπαδόπουλος: Γωνιακό μαγαζάκι η τρόικα

ΑΘΗΝΑ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ// Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΗΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ// Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΗΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Αιχμές κατά των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας άφησε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος

"Γωνιακό μαγαζάκι", που εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα, χαρακτήρισε τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Αθήνα 9.84".

"Η τρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της.

Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η τρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό! Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα", ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, ενώ σε ερώτηση εάν πιστεύει ότι η τρόικα υπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα, απάντησε:

"Ναι, υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς είτε Έλληνες είτε ξένοι, περνάνε από την τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network