Παπαμιμίκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ ευτελίζει τους θεσμούς

ΖΑΠΠΕΙΟ--ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΖΑΠΠΕΙΟ--ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ, μιλώντας σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια του κόμματος. Έκανε λόγο για εκβιασμό και προσπάθεια συνταγματικής εκτροπής

Την ανάγκη σταθερότητας στο πολιτικό σύστημα επεσήμανε ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο. Όπως μάλιστα τόνισε η σταθερότητα αυτή προκύπτει πλέον και ως εθνική ανάγκη για τη διαχείριση των κρίσιμων εθνικών μας θεμάτων.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στο ζήτημα της ΑΟΖ ο κ. Παπαμιμίκος είπε πως δεν είναι ώρα για αστάθεια καθώς ούτε η οικονομία, ούτε το διεθνές περιβάλλον, ούτε τα εθνικά μας θέματα, επιτρέπουν συνθήκες αστάθειας και αβεβαιότητας.

Ο κ. Παπαμιμίκος επεσήμανε πως η Ελλάδα συμπαρατάσσεται στους αγώνες και τα δίκαια της Κύπρου, κάτι που απέδειξε, όπως είπε, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την τριμερή συνάντηση κορυφής στο Κάιρο. Σύμφωνα με τον Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ η Ελλάδα είναι η μόνη νησίδα σταθερότητας και η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Αναφορικά με το σημερινό πολιτικό σκηνικό ο κ. Παπαμιμίκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως την ώρα που μιλά για συνεννόηση στήνει σκηνικό διχασμού. «Δε μπορεί να εκβιάζουν τη χώρα, να μεθοδεύουν συνταγματική εκτροπή και να ζητούν συμμετοχή στα παιχνίδια τους. Αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ευτελισμός των θεσμών και πραγματικά αδιανόητο» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ επικριτικός εμφανίστηκε και για άλλους πολιτικούς αρχηγούς που όπως είπε «προσπαθούν να κάνουν τα κόμματα τους δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ για να εξασφαλίσουν την προσωπική τους επιβίωση» . « Είμαι σίγουρος πως δε θα βρουν ανταπόκριση. Ο κόσμος που τους ψήφισε άλλωστε, δεν τους ψήφισε για να βάζουν βενζίνη στην εκλογική μηχανή του κ. Τσίπρα. Τους ψήφισε για άλλους λόγους και κυρίως γιατί απεχθανόταν τις ακρότητες του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε.

Όσον αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Παπαμιμίκος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως «οι βουλευτές θα κάνουν αυτό που πρέπει για το καλό της πατρίδας, αλλά και αυτό που επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, θα αγνοήσουν τα προσωπικά παιχνίδια κάποιων άλλων και θα λειτουργήσουν με συναίσθηση της εθνικής ευθύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network