Παπανδρέου: Πρόταση για debate – “Όχι reality show”

Παπανδρέου: Πρόταση για debate – “Όχι reality show”
Γιώργος Παπανδρέου. Dimitris Kapantais / SOOC

Για την πρότασή του σχετικά με τη διεξαγωγή διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ μιλησε ο Γιώργος Παπανδρέου απο το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Τι είπε για τις "έξωθεν παρεμβάσεις".

Τρεις ουσιαστικές συζητήσεις, έναν σοβαρό διάλογο ώστε να αποφευχθεί ενα debate – reality show έκανε λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατα την απίσκεψή του το πρωί της Τετάρτης (11/10) στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, “έχω καταθέσει μια πρόταση για δημοκρατικό διάλογο μέσα από ανοικτές διαδικασίες που συνάδουν με ένα κίνημα που θέλει ο πολίτης, ένα προοδευτικό κίνημα, ανοιχτό και δημοκρατικό. Η πρόταση αυτή, είναι για τρεις ουσιαστικές συζητήσεις για τα μεγάλα θέματα που αφορούν τον Ελληνικό λαό και στα οποία μπορούμε να δώσουμε λύσεις και να εμπνεύσουμε, για την ανάπτυξη αυτής της μεγάλης δυναμικής Παράταξης”.

“Αυτή η πρόταση” συνέχισε, “παραμένει στο τραπέζι. Θέλω να τονίσω ότι, η πρόταση αυτή έχει ως στόχο έναν σοβαρό διάλογο, ώστε να αποφύγουμε ένα debate – reality show”.

“Να προσθέσω επίσης, ότι δεν πρέπει να δεχθούμε, έξωθεν παρεμβάσεις που αφορούν στην αυτόνομη πορεία του κινήματός μας.Έχουμε όλοι ευθύνη και όλοι κρινόμαστε.Και εντέλει, θα αποφασίσει και θα εγγυηθεί αυτήν την πορεία η μεγάλη συμμετοχή του Ελληνικού λαού”, κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα