Παπαθεοδώρου: Ο πρωθυπουργός ανέχεται τον πολιτικό εκβιασμό του κ. Καμμένου και δεν είναι η πρώτη φορά

Παπαθεοδώρου: Ο πρωθυπουργός ανέχεται τον πολιτικό εκβιασμό του κ. Καμμένου και δεν είναι η πρώτη φορά
Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Θοδωρής Παπαθεοδώρου σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Eurokinissi

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής για τις καταγγελίες κατά του Νίκου Κοτζιά και την παραίτησή του και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Για υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών έκανε λόγο ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Θοδωρής Παπαθεοδώρου αναφορικά με τις καταγγελίες κατά του Νίκου Κοτζιά και την παραίτησή του από την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, μιλώντας στην εκπομπή Διαδρομές στην Ενημέρωση με τον Γιώργο Βούλγαρη στο News 24/7 στους 88.6.

“Όλα αυτά που συμβαίνουν υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, δεν είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή. Οι καταγγελίες Καμμένου για Κοτζιά, του Κοτζιά για τον Καμμένο και τον Τσίπρα που έπαιζε τον τροχονόμο, δείχνουν την παρακμή της κυβέρνησης και ταυτόχρονα δείχνουν πως ο κ. Τσίπρας έχει αποφασίσει ότι θα φτάσει μέχρι τέλους με τον κ. Καμμένο “αγκαλιά” για να εξαντλήσει και την τελευταία δυνατότητα που έχει για να μείνει στην εξουσία”, δήλωσε ο κ. Παπαθεοδώρου.

Και πρόσθεσε: “Όμως,τίθεται ζήτημα λειτουργίας του Υπουργικού Συμβουλίου. Είναι δυνατόν να ακούγεται -σύμφωνα με τις διαρροές, ότι ο ΥΠΕΘΑ κατηγορεί τον ΥΠΕΞ ότι είναι υποχείριο του Σόρος, τον κατηγορεί για διαφθορά σε σχέση με τα κονδύλια και η ανταπάντηση του πρωθυπουργού είναι ότι δέχεται την παραίτηση του Κοτζιά κι ότι από εδώ και πέρα- γιατί μέχρι τώρα το ανεχόταν- δεν θα δεχθεί τη διγλωσσία; Τίθεται ένα ζήτημα για τη χώρα: ότι διασύρεται με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο κ. Καμμένος στις ΗΠΑ και επιστρέφοντας είπε ότι ήταν προσωπικές απόψεις.

Ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν τον αποπέμπει, γιατί τον κρατάει ο κ. Καμμένος στην εξουσία, αλλά φαίνεται ότι ανανέωσε τη συμφωνία με τον Καμμένο μέχρι τις εκλογές. Ο πρωθυπουργός ανέχεται τον πολιτικό εκβιασμό του κυβερνητικού εταίρου και δεν είναι η πρώτη φορά, υποκύπτει συνεχώς. Είναι η πρώτη φορά που παραιτείται, με τέτοια υποψία, υπουργός εξωτερικών”.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει στελέχη, δεν έχει πού να κρυφτεί και κρύβεται πίσω από τους υποψήφιους του ΚΙΝΑΛ. “Ξεκαθαρίζουμε ότι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπουν στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ” επεσήμανε ενώ χαρακτήρισε ανεδαφική την πρόταση Δανέλλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα