Παππάς: Η ΕΡΤ δεν θα έπαιζε ποτέ εκπομπές τύπου “Survivor”

Παππάς: Η ΕΡΤ δεν θα έπαιζε ποτέ εκπομπές τύπου “Survivor”
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς Eurokinissi

Στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 μίλησε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, με αφορμή τα πέντε χρόνια από το "μαύρο" στο τηλεοπτικό της σήμα

“Η ΕΡΤ είναι στην καλύτερη της περίοδο από τη στιγμή που άνοιξε ξανά” σχολίασε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή Στιγμιότυπα 24/7 και τον Βασίλη Κουφόπουλο , με αφορμή το μαύρο που έριξε στο τηλεοπτικό της σήμα η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στις 11 Ιουνίου 2013.

“Η δημόσια ραδιοτηλεόραση φέτος θα διαθέσει στο ελληνικό δημόσιο 65 εκατομμύρια ευρώ” είπε ο κ. Παππάς ενώ σημείωσε πως η ΕΡΤ δεν μπορεί να αγοράσει προγράμματα, τύπου ‘Survivor’ ή “άλλα που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ΕΣΡ για την ποιότητά τους”. Μιλώντας ειδικά για την κριτική που δέχεται η ΕΡΤ περί των χαμηλών ποσοστών της τηλεθέασης υπογράμμισε πως η Nielsen  δίνει μικρότερη βαρύτητα στην τηλεοπτική μέτρησης της επαρχίας.

Για το απόγευμα της 11 Ιουνίου 2013, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου έριξε το μαύρο στην  ΕΡΤ ο κ. Ν. Παππάς είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξαρχής είχε αποφασίσει την ανοικτή και άνευ όρων υποστήριξη του αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και του ελληνικού λάου. Εκείνη τη βραδιά, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε δύο φορές στο Ραδιομέγαρο για να στηρίξει την αγώνων των ανθρώπων που είχαν κατακλύσει τον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ, καθώς μεταξύ άλλων υπήρχε έντονη φημολογία για την επέμβαση των ΜΑΤ, μέσα στην νύχτα της 11ης προς 12 Ιουνίου 2013.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα