Παππάς στο CNN: Οι καταθέσεις είναι ασφαλείς

Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, των προτεινομένων, από τον Υπουργό Επικρατείας κ. Νικόλαο Παππά, για διορισμό στις θέσεις του Προέδρου, του Διευθύνοντος Συμβούλου και των τριών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης Ανώνυμης Εταιρίας (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.) Διονύση Τσακνή, Χαράλαμπου Ταγματάρχη, Μιχάλη Γρηγορίου, Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου και Νικολάου Τρανού αντίστοιχα.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, των προτεινομένων, από τον Υπουργό Επικρατείας κ. Νικόλαο Παππά, για διορισμό στις θέσεις του Προέδρου, του Διευθύνοντος Συμβούλου και των τριών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης Ανώνυμης Εταιρίας (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.) Διονύση Τσακνή, Χαράλαμπου Ταγματάρχη, Μιχάλη Γρηγορίου, Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου και Νικολάου Τρανού αντίστοιχα. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Καθησυχαστικός για τις καταθέσεις των Ελλήνων εμφανίστηκε ο Έλληνας υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Θετική εξέλιξη για το χρηματοπιστωτικό σύστημα χαρακτήρισε την απόφαση της ΕΚΤ

O Έλληνας υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN σχετικά με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να αυξήσει το όριο χορήγησης ρευστότητας από τον Έκτακτο Μηχανισμό Ρευστότητας (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες:

«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανταποκρίθηκε στις ανάγκες της χώρας. Οι καταθέσεις είναι ασφαλείς. Αυτό είναι καλό για την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος» τόνισε ο υπουργός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Aύξηση ELA αποφάσισε η ΕΚΤ. Θετικό μήνυμα ενόψει Συνόδου Κορυφής

SHARE:

24Media Network