Παραιτήθηκε από δήμαρχος Στυλίδας ο Απόστολος Γκλέτσος για τις Πρέσπες

Απόστολος Γκλέτσος
Απόστολος Γκλέτσος EUROKINISSI

Λίγη ώρα μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων αποφάσισε να παραιτηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Με μια ανακοίνωσή του ο Απόστολος Γκλέτσος αποφάσισε να παραιτηθεί από δήμαρχος Στυλίδας αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στην επικύρωση από την Ολομέλεια της Βουλής της συμφωνίας των Πρεσπών.

Στη δήλωσή του κάνει λόγο για "ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας" που "επιβάλλουν στο ελληνικό πολιτικό σύστημα με θανάσιμους εκβιασμούς, να παραχωρήσουμε το όνομα Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια".

ADVERTISING

H ανακοίνωσή του αναλυτικά:

"Από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι και σήμερα, πέρασαν στιγμές που οι ελληνικές κυβερνήσεις πιέστηκαν απάνθρωπα κάποιες φορές και αντίθετα προς τα ελληνικά συμφέροντα. Μια τέτοια στιγμή ζούμε και σήμερα, όπου ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας επιβάλλουν στο ελληνικό πολιτικό σύστημα με θανάσιμους εκβιασμούς, να παραχωρήσουμε το όνομα Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια.

Κάτι τέτοιο θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα ξεκινήσουν μύρια κακά για την χώρα μας. Εύχομαι να διαψευσθώ. Όμως αντιπολιτευόμενος αυτά τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, παραιτούμαι από τα καθήκοντα του Δημάρχου Στυλίδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ίσως μιας εμψύχωσης των νέων ανθρώπων αυτής της χώρας που μπορεί να μην ξέρουν πως παίζονται αυτά τα σκληρά πολιτικά παιχνίδια".

Παραιτήθηκε από δήμαρχος Στυλίδας ο Απόστολος Γκλέτσος για τις Πρέσπες

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ο ίδιος είχε προαναγγείλει την παραίτησή του. Αναμένεται πλέον να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας για Συμφωνία των Πρεσπών: Ιστορική μέρα - Γράφουμε νέα σελίδα στα Βαλκάνια

Tα συγχαρητήρια Ζάεφ στον Τσίπρα

Κοτζιάς: Σήμερα νίκησε η πολιτική ειρήνης

Ο ακτιβισμός του Σαρίδη με το πανό και το "παρών" του Ψαριανού

Φθηνό σόου χρυσαυγιτών στη Βουλή

Μητσοτάκης για κύρωση συμφωνίας Πρεσπών: Θα αγωνιστώ για να αμβλύνω τις αρνητικές συνέπειες

SHARE:

24Media Network