Παραλήρημα Πλεύρη: Ο Παλαιστίνιος να πάει στη χώρα του να πολεμήσει

Διαβάζεται σε 1'
Παραλήρημα Πλεύρη: Ο Παλαιστίνιος να πάει στη χώρα του να πολεμήσει
INTIME

Ο Θάνος Πλεύρης θύμισε εποχές ΛΑΟΣ λέγοντας ότι ο Παλαιστίνιος που συνελήφθη για την παλαιστινιακή σημαία στο Σύνταγμα καλό θα είναι να επιστρέψει στη χώρα του για να πολεμήσει.

Το γεγονός της προσαγωγής και μετέπειτα της σύλληψης του Παλαιστινίου πρόσφυγα που ύψωσε την παλαιστινιακή και την ελληνική σημαία στο Σύνταγμα, σχολίασε ο πρ. Υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Θάνος Πλεύρης στο Kontra24 σε δηλώσεις που κάλλιστα μπορούν να χαρακτηριστούν παραληρηματικές.

Ο πρώην Υπουργός, που θυμήθηκε το ακροδεξιό του παρελθόν, εξέφρασε την άποψη ότι στην προκειμένη περίπτωση οι εισαγγελικές αρχές έκριναν πως πρέπει να εξεταστεί η υπόθεση καθώς ο 22χρονος Παλαιστίνιος κρέμασε την Παλαιστινιακή σημαία πάνω από την Ελληνική, γεγονός που συνιστά αλλαγή σε χώρο που υπάρχει κυρίαρχο σύμβολο και αντίκειται στο νόμο.

Παράλληλα, ο Θάνος Πλεύρης, προφανώς ξεπερνώντας τα όρια, κάλεσε τον Παλαιστίνιο να σέβεται τα κυρίαρχα σύμβολα της χώρας που τον φιλοξενούν, και τον προέτρεψε να επιστρέψει στην Λωρίδα της Γάζας για να πολεμήσει!

Τέλος, ο βουλευτής της Ν.Δ. εξέφρασε τη στήριξη του στο δικαίωμα της αυτοάμυνας του Ισραήλ και καταδίκασε την τρομοκρατική δράση της Χαμάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα