Παραβίαση γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας καταγγέλλει η Ζωή. Τι απαντά ο Βούτσης

Παραβίαση γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας καταγγέλλει η Ζωή. Τι απαντά ο Βούτσης

"Άλλαξαν τις κλειδαριές αξημέρωτα" έγραψε σε tweets η κ. Κωνσταντοπούλου και καταλογίζει "νεομνημονιακή αλητεία" στο προεδρείο. Όλα έγιναν νομότυπα απαντούν πηγές του Ν. Βούτση

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και του διαδόχου της Νίκου Βούτση ξέσπασε με αφορμή την Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος καθώς η κ. Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε με tweets την «παραβίαση» των γραφείων της τα χαράματα.

«Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου και  γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας στη Βουλή και αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται» ανέφερε στοχοποιώντας τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Αθανασίου. «Ο Φρούραρχος της Βουλής δηλώνει άγνοια, η ασφάλεια του κτιρίου παραπέμπει στις υπό τους Βούτση-Αθανασίου υπηρεσίες. Νεομνημονιακή αλητεία. Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου και να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα» συνέχισε με νέα ανάρτησή της.

Στις καταγγελίες της κυρίας Κωνσταντοπούλου απάντησαν πηγές του Προέδρου της Βουλής επισημαίνοντας ότι οι κλειδαριές των εν λόγω γραφείων άλλαξαν με σύννομο τρόπο. Επισήμαναν, μάλιστα, ότι έχει δημοσιευτεί ήδη απόφαση για τον τερματισμό της λειτουργίας της Επιτροπής Αλήθειας αλλά και για την αλλαγή χρήσης των γραφείων.  Επιπλέον, υπογράμμισα, ότι τα μέλη της επιτροπής είχαν ειδοποιηθεί να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, και έχει συσταθεί μάλιστα και επιτροπή για την φύλαξη των όποιων αντικειμένων έμειναν στα αζήτητα. Για τις πολιτικές αναφορές της κυρίας Κωνσταντοπούλου το περιβάλλον του Προέδρου της Βουλής δήλωσε: «ουδέν σχόλιο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Λαϊκή Ενότητα
SHARE:

24Media Network