Παρελθόν από τη ΝΔ ο Γιάννης Μανώλης

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ, ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (EUROKINISSI // ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ)
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης, που προσχώρησε στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά δεν εξελέγη στις εκλογές της 17ης Ιουνίου EUROKINISSI

Διαβάστε τι αναφέρει στη δήλωση αποχώρησής του από τη ΝΔ, ο Γιάννης Μανώλης

Για αλλαγή δρόμου και "μεγάλη στροφή" από τον Αντώνη Σαμαρά κάνει λόγο στη γραπτή δήλωση, που διαμοίρασε στη Βουλή και με την οποία γνωστοποίησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ, ο Γιάννης Μανώλης.

Στη δήλωσή του, ο κ. Μανώλης σημειώνει, πως "απαντώντας στο δίλημμα που έθεσε ο πρόεδρος, μετά από υπόδειξη του Άρη, 'ή ψηφίζετε και στηρίζετε το μνημόνιο, ή οι δρόμοι μας χωρίζουν και διαγράφεστε'", ο ίδιος πράγματι δηλώνει, πως οι δρόμοι του με της ΝΔ χωρίζουν.

"Εμείς παραμένουμε σταθεροί στο δρόμο, που ο πρόεδρος χάραξε και ακολουθούμε δυο χρόνια".

"Αυτός επέλεξε να αλλάξει δρόμο, κάνοντας τη μεγάλη στροφή, διαγράφοντας το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας και απειλώντας τα στελέχη, ότι αν δεν γίνουν δηλώσεις υπέρ του μνημονίου, δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ", προσθέτει.

"Συνεχίστε χωρίς εμάς κύριε πρόεδρε, χέρι χέρι με τους κυρίους Βενιζέλο και Παπανδρέου. Άλλωστε, δεν έχετε πια καμία διαφορά", καταλήγει στη δήλωσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης

Ποιους διέγραψε ο Σαμαράς

Eπαφές Μπακογιάννη με τους διαγραφέντες

SHARE:

24Media Network