ΠΑΣΟΚ: Αριστερή κυβέρνηση με ακροδεξιούς δεν γίνεται. Κάποιοι νέρωσαν πολύ το κρασί τους

Συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας ΠΑΣΟΚ, Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012.  (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας ΠΑΣΟΚ, Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Στον Πάνο Καμμένο επιτίθεται και το ΠΑΣΟΚ για το θέμα με την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών των Σωμάτων Ασφαλείας και την ίδρυση στρατιωτικών λυκείων

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο για τα περί ίδρυσης στρατιωτικών λυκείων και υποχρεωτικής στράτευσης των γυναικών που δίνουν εξετάσεις για τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και το ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωσή του, την Κυριακή (27/12), κάνει λόγο για "νέο παραλήρημα του κ. Καμμένου", το οποίο "δεν μας εκπλήσσει".

"Αυτοί είναι οι ΑΝΕΛ. Ακροδεξιοί, φανατικοί, ομοφοβικοί. Εμείς έχουμε ήδη καταδικάσει αυτό που εκφράζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως εξακολουθεί να τους καλύπτει και να τους εναγκαλίζεται, για την καρέκλα, για την εξουσία. Χωρίς αρχές και αξίες.

Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν. Αλλά αριστερή κυβέρνηση με ακροδεξιούς δεν γίνεται. Φαίνεται ότι κάποιοι νέρωσαν παρά πολύ το κρασί τους. Ο Ελληνικός λαός βγάζει ήδη τα συμπεράσματα του.

Συνιστούμε πάντως στον κ. Τσίπρα όταν πάει στους Podemos η στην πορτογαλική αριστερά, να μη συνοδεύεται από τον κ. Καμμένο. Μην πάθουν και σοκ οι άνθρωποι", αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Τον "χορό" κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας είχε ανοίξει το Ποτάμι, τον οποίο τον χαρακτήρισε " όλο και πιο επικίνδυνο. Κάνουν λάθος, όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό". Ο κ. Καμμένος, μάλιστα, απάντησε στον Σταύρο Θεοδωράκη μέσω twitter: " Το τσουτσέκι του Σημίτη επιτίθεται".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στα χακί και οι γυναίκες. Το σχέδιο Καμμένου για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων

Καμμένος για Θεοδωράκη: Το τσουτσέκι του Σημίτη επιτίθεται

Ποτάμι για Καμμένο: Όλο και πιο επικίνδυνος. Κάνουν λάθος, όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό

SHARE:

24Media Network