ΠΑΣΟΚ για αποκάλυψη NEWS 24/7: “Καθαρές απαντήσεις για την ΑΔΑΕ εδώ και τώρα”

ΠΑΣΟΚ για αποκάλυψη NEWS 24/7: “Καθαρές απαντήσεις για την ΑΔΑΕ εδώ και τώρα”
Γραφεία ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το ρεπορτάζ του NEWS 24/7, που επιβεβαιώνει την παρακολούθηση έξι προσώπων με κορυφαία θεσμικά αξιώματα από την ΕΥΠ.

Ανακοίνωση για την αποκάλυψη του NEWS 24/7, πως οι έλεγχοι της ΑΔΑΕ επιβεβαιώνουν την παρακολούθηση έξι προσώπων με κορυφαία θεσμικά αξιώματα από την ΕΥΠ, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται ειδικότερα ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Magazine οι τελευταίοι έλεγχοι της ΑΔΑΕ στα γραφεία παρόχων κινητής τηλεφωνίας επιβεβαιώνουν την παρακολούθηση από την ΕΥΠ έξι προσώπων σε κορυφαία θεσμικά αξιώματα. Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ένας εν ενεργεία υπουργός και ανώτερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα κινητά τηλέφωνα των οποίων είχαν παγιδευτεί για λόγους «εθνικής ασφάλειας».

Στο σχόλιό του, με αφορμή το ρεπορτάζ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλεί την κυβέρνηση να δώσει καθαρές απαντήσεις εδώ και τώρα.

Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ

“Ο Πρωθυπουργός, που το 2019 υπήγαγε την ΕΥΠ στον προσωπικό του έλεγχο και εργαλειοποίησε το “απόρρητο” για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια, βάπτισε “θεσμική διαφωνία” την ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της ΑΔΑΕ.

Μια τόσο προδήλως αντισυνταγματική συμπεριφορά δηλώνει είτε απώλεια κάθε επαφής με τη θεσμική πραγματικότητα μιας χώρας μέλους της Ε.Ε. είτε τρόμο μπροστά στο ενδεχόμενο νέων αποκαλύψεων.

Σήμερα η ιστοσελίδα News247.gr δημοσιεύει ότι η ΑΔΑΕ έχει τεκμηριώσει την παρακολούθηση από την ΕΥΠ ενός εν ενεργεία Υπουργού της Κυβέρνησης και ανώτερων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Απαιτούνται καθαρές απαντήσεις εδώ και τώρα.

Η συνειδητή επιλογή της Κυβέρνησης να γίνουν οι εκλογές στο σκοτάδι και σε τοξικό κλίμα, είναι μια επικίνδυνη επιλογή για τη χώρα μας, ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες γεωπολιτικές συνθήκες, όπου πρέπει να προκρίνονται το πολιτισμένο κλίμα αντιπαράθεσης και η θεσμική συμπεριφορά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα